28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa helm motor sing luwih larang padha karo jangkoan sing luwih dhuwur?
Apa helm motor sing luwih larang padha karo jangkoan sing luwih dhuwur?

Apa helm motor sing luwih larang padha karo jangkoan sing luwih dhuwur?

email Email A:Helm mung nggambarake kasunyatan ekonomi saben dinten. Sampeyan bisa nglampahi $ 100 jaket udan sing cukup apik, utawa $ 400 kanggo sing bener-bener apik. Nanging panyebaran kinerja ora dadi faktor kaping papat - luwih penting dadi siji setengah utawa loro.

Dadi, apa sing sampeyan tampa ing helm $ 200 kayata Giro Lone Star Pneumo? Minangka bagéan, modhél - model Lone Star saka Pneumo duwe grafis warna abang, putih, lan biru sing ora bisa ditemokake ing papan liya. Sampeyan uga entuk luwih adhem; Pneumo duwe luwih akeh, luwih gedhe tinimbang helm paling akeh. Iki ateges bobote rada kurang. Lan, sampeyan tuku perkara paling anyar, soko sing mesthi sampeyan mbayar premium.

Apa sing sampeyan tuku AREN ora dadi pangayoman sirah. Helm dina iki kabeh kudu ngliwati tes safety sing diwenehake dening Komisi Keamanan Produk Konsumen, tes sing biasane nyedhiyakake standar ANSI lan Snell lawas. Dadi, sampeyan entuk level safety sing padha ing Bell Influx, yaiku $ 79 lan helm helem banget (sanajan duwe visor, sing aku seneng ing udan utawa srengenge).

Dhewe, biasane tuku helm sing dadi model "taun kepungkur" lan bisa didol. Helm entuk manfaat gedhe saka teknologi trickle down - fitur sing ana ing helm anyar sing paling apik kanthi cepet diturunake menyang model rega murah yen ana barang sing luwih anyar. Saiki, bisa ditemokake $ 80 ing papan kayata Sierra Trading Post lan Pricepoint.com. Ora owah nalika taun 2003, beda karo warna.

Aku nganggep helm kudu diganti saben telu nganti limang taun, gumantung saka sampeyan nggunakake akeh. Elinga, kanthi suwe, kringet lan srengenge bakal ngrusak bahan sing digunakake ing helm. Lan, ganti helem sawise ana pengaruh sing signifikan, sanajan katon apik. Aku pancene ora ngerti wong-wong sing aku ndeleng alat karo helm Bell Biker lawas ing ndhuwur sirah, lan asring dakcritakake. Maksudku, helm saiki luwih entheng, luwih aman, adhem, lan bisa dideleng kanthi akeh $ 50. Dadi murah iku salah siji. Dadi bodho liya liyane. Utamane nalika bisa murah lan pinter.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca