25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nganggo Semprotan virus komputer kanggo Sandhangan Repellent
Nganggo Semprotan virus komputer kanggo Sandhangan Repellent

Nganggo Semprotan virus komputer kanggo Sandhangan Repellent

email Email A:

Yen sampeyan ngetutake kolom Gear Guy sajrone sawetara minggu kepungkur, sampeyan ngerti manawa aku kepengin banget karo aplikasi ponsel kanggo ara-ara samun. Dadi, nalika ndeleng manawa sawetara aplikasi kemah sing populer sing ngaku ngusir lemut, aku kudu nyoba. Kayata, Nyamuk Anti - Reporter Sonic saka Pico Brothers duwe meh yuta download lan ewu ulasan. Nyamuk Nyamuk saka Green Mobile duwe pirang-pirang yuta lan pirang-pirang download lan liwat 65.000 ulasan positif. Gagasan minangka swara ultrasonik sing digawe saka telpon "niru pemangsa." Sampeyan mbukak aplikasi kasebut, pilih "frekuensi repelling optimal" kanggo wilayah sampeyan, banjur piranti lunak kasebut nggawe swara sing dhuwur banget, ora bisa dirungokake kanggo manungsa ing paling setelan. Nalika bocah-bocah lan aku nggawa telpon menyang area alas, ana lemut-lemut kaya ngene padha banget. Banjur, nalika kita nggawa telpon ing njero ruangan, pancen wedi banget karo kucing kita.

Susah banget, efek plasebo pancen kuwat. Sawetara pasinaon sing dirancang kanthi becik wiwit sawetara taun kepungkur, aplikasi iki lan EMR liyane (repotensi nyamuk elektronik) ora nyuda cokotan menyang subjek manungsa sing nyekel piranti kasebut. Lan, dadi luwih elek. Temuan dhisikan kasebut ora bener. Pasinaon universitas sing luwih anyar - "Penyamaran nyamuk elektronik nimbulake tambah mokal ..."Yaiku appan sel ponsel lan planggaran frekuensi tinggi liyane narik kawigaten nyamuk sampeyan. Subjek duwe 33 persen luwih gigit nalika nggunakake piranti ultrasonik.

Dadi, aplikasi ponsel anti-nyamuk efektif - mbalikke. Ing outing sabanjure, yen sampeyan bisa nyurung para partisipasi ing kemah sabanjure kanggo nggunakake app kasebut, kewan omo bakal nyuda wilayah lan kumpul menyang situs kasebut.

Utawa, yen sampeyan pengin cara sing luwih dipercaya kanggo nyegah gigitan, pasang sandhangan bug-repellent. Kita rinci babagan rong pilihan sing apik, klambi saka Columbia Sportswear lan ExOfficio sing duwe pengaruh ing kewan omo lan tetep kuat nganti 70 ngumbah.


Jaket Mesh Shield Mesh Columbia

Hoodie Columbia ($ 90) nggunakake teknologi sing padha karo sandhangan bug-repellent liyane ing pasar - dipasang kanthi 0,52 persen Permethrin, bahan kimia sing mbuwang kabeh saka lemut dadi ticks. Perawatan kasebut ora ana bau lan erat karo serat, nanging gumantung karo apa sing dirasakake babagan bahan kimia kasebut, sampeyan bisa uga ora pengin milih pilihan kontrol bug iki (A.S. EPA njupuk: ora mbebayani tumrap manungsa utawa kewan ing darat, nanging mbebayani tumrap banyu akuatik yen bisa mlebu banyu). Pendhaftaran pribadi yaiku yen digunakake kanthi tanggung jawab (i. Ora nggunakake Cairan Permethrin cedhak arus), Permethrin, utamane dipasang ing sandhangan, menehi mupangat tanpa biaya lingkungan. Kayata, miturut panaliten 2011 ing Pulo Rhode lan North Carolina, Sandhangan sing diobati Permethrin minangka salah sawijining pertahanan paling apik kanggo kutu.

Ing tes karo hoodie Columbia, aku nemokake manawa nggawe rummaging ing latar mburi omah bengi isih luwih nyenengake. Desain jaket katon lunyu lan fungsine uga tutup ing njaba. Bobot meh ora ana apa-apa (mung pitung ons), duwe rincian apik banget kaya kanthong zip sing nganggo tangan lan tali sing narik tali, lan nutupi awak ndhuwur nalika kewan-kewan dadi ala. Werna liyane: biru / abu-abu lan oranye / abu-abu.


Bugs ExOfficioAway Chas'r Crew Tee Lengan Panjang

ExOfficio lengan panjang ($ 45) uga ngemot 0,52 persen Permethrin, nanging desain kasebut menehi tampilan luwih apik tinimbang jaket Columbia. Aku seneng karo rasukan katun sing alus banget, lan aku seneng yen tetep lembut lan tetep ukuran sawise sawetara wasiat. Kajaba didhaptar ing tag kasebut, sampeyan ora bakal ngerti bug repellent disambungake menyang kain ExOfficio. Rasane lan mokal kayadene klambi. Kaya jaket ing Columbia, bahan kimia mestine tetep nganti 70 cuci (sanajan ora nyoba nguji).

Bobot entheng (wolung ons) ndadekake lapisan dhasar sing apik kanggo hiking sajrone musim obah (umume April nganti September ing pirang-pirang papan), lan tetep ora bisa tekan lemut. Tingkat proteksi sunar yaiku ultraviolet Protection Factor 30+ lan ambegan kanthi becik nalika cuaca panas. Tee lengan panjang nganggo warna ireng, heather grey, ijo, lan tan.

Tags: Alam, Mendhuwur lan Mbalik, Njelajah, Keterampilan Luar, Survival, Busana lan Pakaian, Lapisan Asil, Lapisan Mid, Elektronik Petualangan, Aplikasi, Tekan Bisa Digunakake, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca