29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin sepeda motor?
Apa aku pengin sepeda motor?

Apa aku pengin sepeda motor?

email Email A:

Pitakon sing apik. Tren industri ruangan yaiku "mancal lan jambon" basikal, skis, bungkus, kayaking, lan uga bar energi. Umume umume, evolusi khusus wanita minangka pangapuraning dandan. Banjur maneh, Lindsey Vonn langsung mlayu saka Olimpiade kanthi medhot emas sing diraih ing skis pria. Dadi, sadurunge sampeyan cepet-cepet metu lan tuku sepedha bocah wadon, enteni menit kanggo ngevaluasi ukuran fisik lan panggunaan sing dimaksud.

Kanthi bikes, kanggo wanita AS sing rata-rata umur 5'4 ", ana sawetara kaluwihan anatomi sing beda kanggo nggunakake pelana khusus wanita, batang sing luwih cendhek, lan pigura sing luwih cilik. Nanging, ora ateges 5'10" wanita (kaya aku) uga kudu nindakake perkara sing padha.

Lan ing sawetara kedadeyan, owah-owahan geometri sepeda kanggo ngrampungake aksiom sing ora bener-bener manawa wanita duwe sikil luwih dawa lan torsos sing luwih cendhek tinimbang pria durung mesthi nggawe desain basikal sing ngasilake kinerja sing luwih dhuwur.

Ing cilik saka bahan bakar karbon Trek paling dhuwur 9,8 WSD ($ 4,720; trekbike.com) Sepeda balap lintas negara, para desainer nemokake manawa nalika nggawe tabung ing ndhuwur kanggo nyepetake beza ukuran ing antarane wong lanang lan wanita, mula owah-owahan kasebut uga dipendhemake dhasar rodha rodha, sing digawe saka tunggangan optimal kanggo para penunggang wanita. Kanggo ngatasi masalah kasebut, Trek njupuk geometri saka Bahan Bakar 9,8, nambah rong ukuran pigura luwih cilik, 14,5 "lan 16,6", lan cekak batang genggaman. Asil minangka mancal sing, liyane saka pelana khusus wanita, batang sing luwih cendhek, lan rong ukuran luwih cilik, persis karo versi pria.

Kepiye numpak Bahan Bakar 9.8 WSD? Sadurunge aku njupuk pigura 17.5 "(sing paling gedhe ing garis WSD lan nomer loro paling cilik ing garis pria) kanggo tarian uji, spesialis Trek ing New Mexico Bike & Sport (nmbikensport.com) mbantu aku nyiyapake penundaan sing tepat kanggo ngarep ngarep lan kejut mburi Fox - sing kudu ditindakake sadurunge sampeyan durung nyoba utawa tuku mancal. Banjur aku njupuk kanggo muter cedhak Placitas, New Mexico. Bahan bakar Bahan Bakar wangi apik banget lan saya entheng supaya saya gampang nyetop singletrack, sanajan ana ing pot lumpur Februari sing tebal. Penundaan mburi lan mburi khusus kanggo njaga rodha ing mburi lan mburi-mburi ing pelana khusus wanita Wanita Bontrager - papan sing luwih apik tinimbang, dakkandhakake, dikatut karo kaktus sing bakal teka.

Pendhaftaran ngaso sawise drive test: Aja kuwatir banget babagan label khusus jender. Yen mancal cocog, numpak. Utamané yen kulo kaya Top Fuel 9.8 WSD.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca