29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku kudu nggunakake lembaran tukang gawe tenda?
Apa aku kudu nggunakake lembaran tukang gawe tenda?

Apa aku kudu nggunakake lembaran tukang gawe tenda?

email Email A:Mesthi wae OK kanggo nggunakake "tapisan sikil", utawa lembaran omah, sing dudu produsen. Nyatane, aku nyaranake. Para produsen kemah wis pirang-pirang taun tanpa adol sikil tenda tambahan, utawa tutup lemah, utawa apa wae sing pengin diarani. Mung telung utawa patang taun kepungkur, nalika dheweke ngerti ana duwit sing bisa digawe, mula sampeyan bisa ndeleng introduksi "sikil sikil khusus".

Dadi, pindhah menyang toko hardware lan tuku gulung kertas poliétilena papat mil. Gulung banjur copot tembelan sing cukup pas karo kémah sampeyan. Banjur, pasang kémah sampeyan ing ndhuwur. Kanthi gunting, sepotong kain ing lemah kanggo ngukur ukuran tenda. Mbusak tarub banjur gunakake enem inci liyane utawa ing sisih pinggiran pekarangan. Sing dikarepake yaiku tutup lemah sing pas ing sangisoring tenda tanpa protruding; Yen nindakna, mung bakal nyusup banyu udan lan corong ing ngisor kémah. Yen wis rampung, lempungake sikil sikil omah, nempel ing bungkus, lan mateni sampeyan. Biaya: udakara $ 1, dibandhingake $ 20 nganti $ 25 kanggo tutup lemah pabrikan.

Saiki bagean sing angel: Apa sampeyan nutupi lemah ing ngisor utawa ing kémah? Iki wis dadi topik diskusi sing kuat ing antarane para pamaca Gear Guy, nanging ing ngisor iki tembung pungkasan lan pungkasan: Ing ngisor iki. Tujuan tutup lemah yaiku kanggo nglindhungi lapisan kémah anti banyu saka abrasion sing disebabake dening grosikan karo rereget lan lendhut. Sampeyan uga mbantu nyegah tusukan saka ranting cilik utawa bathi sing cetha. Yen sampeyan nemokake yen banyu bocor menyang tenda, lan kanthi becik nglebokake pekarangan, mula sampeyan duwe masalah liyane. Kémah modern sing apik lan apik duwe anti banyu supaya njamin lantai tetep garing.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca