20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ora pesawat? Mangkene Sing tanggung jawab.
Ora pesawat? Mangkene Sing tanggung jawab.

Ora pesawat? Mangkene Sing tanggung jawab.

Yen penerbangan sampeyan ditundha, pancen alami sing pengin disalahake maskapai kasebut. Lan sawetara minggu kepungkur, kayane pungkasane bisa ngepenake operator sing paling apik. Statistik Statistik Pengangkutan (BTS), minangka bagean saka Departemen Pengangkutan A.S, dirilis data kinerja ing taun kepungkur kanggo saben maskapai Amerika utama. Hawaiian Airlines ndhaptar daftar kasebut ing 92 persen wektu, dene Delta minangka paling tepat kanggo operator sing paling abot ing 86 persen (wektu tundha diukur minangka 15 menit utawa jadwal off).

Cukup ora nggatekake peringkat kasebut. Laporan kasebut gagal nggatekake operator regional kaya SkyWest sing ngoperasikake - sethithik publisitas utawa pengetahuan umum - akeh penumpang penerbangan sing nggawa operator gedhe. Miturut Layanan Riset Kongres, maskapai penerbangan iki ngoperasikake 61 persen penerbangan Amerika, Delta, United, lan AS Airways ing taun 2011. Tanpa akun data iki, kabeh peringkat kasebut disyaki.

Sing luwih penting, dhaptar kasebut nyuda faktor dhasar: Bandara, dudu maskapai, sing tanggung jawab kanggo penundaan penerbangan akeh. Nyawang rapet ing Data BTS, lan sampeyan bakal nemokake manawa mung seprapat penundaan bisa langsung digandhengake karo pelaku usaha. Umume maskapai uga padha karo rubrik iki. Umumé, telung nganti pitung persen penerbangan kasebut dadi korban "Air Carrier Delay." (Miturut statistik kasebut, Virgin Amerika minangka maskapai penerbangan paling utama ing taun 2014 kanthi 3,3 persen). Penyalahgunaan umum yaiku "Sistem Penerbangan Nasional," sing ngontrol lalu lintas udhara lan operasi bandara.

Sing luwih penting, dhaptar kasebut ngilangi faktor dhasar: Bandara, dudu maskapai, sing tanggung jawab kanggo wektu tundha penerbangan.

Kepiye carane sampeyan bisa nyalahake maskapai? Penyebab paling gedhe siji (sajrone saprateloné telat) nampa penemuan saka "Udara Tiba Lawa," sing bisa disebabake saka cuaca nemen kanggo masalah personel maskapai. Ekonom Dave Dixon saka Universitas New Mexico nuduhake manawa kategori iki mengaruhi operator sing luwih gedhe kanthi model bathi kanthi cepet-turnaround kanthi paling abot. Kanggo maskapai kaya Southwest, sing nyandhang penerbangan sing sukses kanggo saben pesawat, wektu tundha bakal nyebabake efek ripple.

Amarga maskapai tartamtu cenderung mabur saka bandara tartamtu, mula ora bisa nggawe dhaptar master agregasi. Nanging yen sampeyan ngerti babagan sakabehing gambar, statistik BTS isih bisa dadi alat sing migunani. Sadurunge Book, bukak situs BTS interaktif lan mbandhingake operator ing bandara tartamtu kanggo nemtokake manawa penerbangan sampeyan bakal telat.

Tags: Air Travel, Artikel Stack, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca