22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Pilihan ing Keyston XL Dipindhah menyang '13
Pilihan ing Keyston XL Dipindhah menyang '13

Pilihan ing Keyston XL Dipindhah menyang '13

Departemen Negara bakal negesake rute pipa Keystone XL sing diusulake, nundha keputusan pungkasan babagan proyek kasebut nganti paling awal taun 2013. Pratelan kasebut minangka kamenangan utama kanggo para penganalis lingkungan lan nalika kampanye aktivis rong wulan digarap bagean. amarga kuwatir yen garis kasebut bakal cilaka wilayah ekologis sensitif ing Nebraska. Ing Kemis sore, Presiden Obama ngeculake pernyataan sing setuju karo penundaan kasebut: "Amarga keputusan ijin iki bisa mengaruhi kesehatan lan kaslametan warga Amerika uga lingkungane, lan amarga ana keprihatinan wis ditimbulake liwat proses umum, kita kudu njupuk wektu kanggo mesthekake yen kabeh pitakon bisa ditangani kanthi bener, "ujare. Russ Girling, kepala operator pipa TransCanada, ujar manawa penundaan luwih bisa hamper utawa mateni proyek.

Waca liyane ing The Washington Post

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca