29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nggawe Gadget Merchandising Kanggo cemilan Tabel Sing enak
Nggawe Gadget Merchandising Kanggo cemilan Tabel Sing enak

Nggawe Gadget Merchandising Kanggo cemilan Tabel Sing enak

Snacking gampang, nanging tengen jajanan bisa angel - utamane ing meja sampeyan. Mangkene carane Ing njaba staf tetep sehat lan santai sajrone latian kerja sing dawa.

Woh

Aku tetep entheng kanthi sumilir, woh ing musim kaya anggur, ceri, stroberi, lan semangka. Woh tenan ora kepenak banget, lan ngrampungake aku tanpa gawe rumangsa kakehan utawa lemes. Kajaba iku, biasane ora nyuwek wetengku nalika awan lan awan latihan.

—Abbie Barronian, asisten editor

Perkakas

Kacang! Sing luwih tepat, almond mentah lan empon, sing nindakake pakaryan sing apik banget kanggo ngilangi rasa keluwen lan nguwasa aku kanggo dolan awan tanpa ngisi weteng. Aku mesthi nempelake ing wadhah sing rada cilik, amarga yen aku duwe tas kabeh, aku bakal mangan kabeh.

—Mai Roberts, editor eksekutif senior

Kacang belang minangka jajanan pokok. Wong iki gurih, diisi lemak sehat, lan nahan keluwen ing santai awan lan sore mendaki. Favoritku yaiku pistachios mentah, nanging kacang uga bisa nggawe trick (aku ngerti, iki minangka legum teknis!). Aku tuku nganggo cangkang supaya aku bisa nyandhang panganan cemilan.

—Ula Chrobak, kanca editorial

Hummus

Snek favoritku sing mutlak yaiku hummus nganggo tongkat utawa wortel. Yen akhir minggu sibuk, aku mung tuku hummus saka toko lan dibagiake ing kontaner Tupperware. Nanging nalika duwe wektu cilik kanggo ngisi, aku seneng nyiyapake krasan kasebut hummus linglang. Mokal kanggo nemokake roso iki ing toko, lan resep supaya gampang digawe ing omah kanthi blender utawa prosesor panganan sing luwih migunani.

—Abbey Gingras, asisten editor

Butter kacang, rong Cara

Aku mangan irisan irisan nganggo butter kacang. Iki minangka favoritku kanggo nggawe dhewe ing omah sawise latihan salib negara nalika aku sekolah tinggi. Iku isih jajanan favoritku.

—Svati Narula, editor media sosial

Saben dina, aku entuk jajanan tengah tengah roti kue ana sing dibungkus kacang butter lan diisi irisan gedhang. Biasane dadi keyboardku dadi kekatelan, nanging campuran carbs, lemak, lan protein sing sampurna kanggo menehi energi sing kudu dak lakoni sore sing produktif.

Ben Fox, editor editor digandhengake

Endhog

Aku nembe ngolek daging akhir-akhir iki, dadi aku mesthi golek cara supaya luwih akeh protein menyang panganan, utamane ing sawetara minggu kepungkur nalika wiwit bali menyang gedung olahraga. (Kudu kerja ing lengenku!) Kancaku lan Ing njaba produser video Marie bubar ngajarake aku carane nggawe endhog poaching sing sampurna, supaya sarapan sing anyar yaiku roti panggang avocado karo mrico, flile flakes, lan endhog poaching.

—Abby Wise, editor ngatur online

Edamame

Aku seneng edamame minangka booster energi sore asin. Iki jajanan panganan kalsium sing kurang-kalori sing nyukupi chip kentangku lan ngiseni aku supaya bisa mlaku-mlaku sawise undhak-undhakan sawise munggah utawa nedha bengi.

—Kaelyn Lynch, kanca editorial

Roti cemilan

Aku seneng jajanan lautku! Lan iki krupuk segawon. Ketoke rumpai laut yaiku panganan super anyar (akeh mineral!) Nanging aku biasane ora bisa nyukupi rasa sing cerah iki, lan aku seneng mangan barang sing nyenengake nalika aku kerja. Yen sampeyan ora duwe pasar ing Asia sing apik, Trader Joe biasane duwe.

—Luke Whelan, editor riset

Tags: Nutrisi, Diet, Pangan lan Minuman, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca