22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Umpungan Pinggir Kapal Pinggir menyang Port
Umpungan Pinggir Kapal Pinggir menyang Port

Umpungan Pinggir Kapal Pinggir menyang Port

Karnaval sing terdampar kapal layaran sayangé dijenengi "Triumph" amarga daratan ing Mobile, Alabama, bengi iki sawise meh limang dina adrift.

Kobongan ing kamar mesin dina Minggu dipatèni kapal 150 mil saka pesisir Meksiko, lan nalika ora nyebabake kacilakan, kahanan ing kapal kasebut cepet banget.

Karnival ngonfirmasi manawa kurang saka rong belasan jamban umum sing digunakake. Penumpang kudu nggunakake jamban fashion kanthi nggunakake tong sampah ing lorong. Ana uga laporan babagan garis papat kanggo panganan.

Siji penumpang ujar manawa kapal kasebut "Kaya Katrina ing Kubah, kajaba saiki wis telat." Sawetara wong turu karo jaket urip ing sawijining bengi amarga kapal kasebut wiwit dhaptar lan dheweke wedi yen bakal kapilih.

Segara klambi lan headwind sing kuwat wis alon-alon ngetrapake kapal kasebut ing kapal sanajan ana papat kapal layar ditarik. Karnival wis mbatalake perjalanan ing Triumph liwat pertengahan April lan Coast Guard ngrancang penyelidikan.

Liwat Warta NBC

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca