25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Aja Laundry Sawise Sampeyan Mlaku
Aja Laundry Sawise Sampeyan Mlaku

Aja Laundry Sawise Sampeyan Mlaku

Biasane kita ora nyengkuyung mbukak akeh tugas nalika mlaku, nanging tlatah sing sampeyan bisa ngumbah sandhangan nalika sampeyan lagi bisa digunakake.

Si Hyeing Ryu, desainer siswa ing Korea Kidul, nggawe konsep desain tayar Wheel kanggo kompetisi desain Elektrololux Lab 2014. Mesin cuci-tatanan sato bakal nggunakake kekuwatan kinetik manungsa kanggo umbah-umbah nalika sampeyan lakune.

"Kanggo ngresiki, utawa ora kanggo ngresiki, mula dadi pitakonan," ujare Hyeing Ryu ing njero kiriman desain. "Iki minangka pengalaman sing ramah lan efisien. Iki ngirit wektu kanthi nindakake latihan lan ngumbah sandhangan."

Mesin kasebut dumadi saka trek undakan bunder sing ngemot pirang-pirang kompartine sing diladeni minangka bak mesin cuci. Ing njero, "bola ngumbah" mbantu ngresiki sandhangan nalika nyuda banyu sing digunakake. Langkah-langkah wong bakal muter siklus cuci, lan mil sing dipasang bakal disimpen minangka daya baterei sajrone pirang-pirang dina nalika sikilmu butuh istirahat.

Panyuwunan umur kasebut amarga ora duwe wektu kanggo nyambut gawe amarga kabeh tugas ing dhaptar sampeyan? Bukak hang ing garis busana.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca