22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nemtokake salah sawijining Montor Musim Sabanjure
Nemtokake salah sawijining Montor Musim Sabanjure

Nemtokake salah sawijining Montor Musim Sabanjure

Saben-saben kita ngirim review mancal ing Ing njaba, tikel pirang-pirang trolls ing Facebook terus cepet lan negesake yen produk kasebut entuk adoh amarga perusahaan sing ngasilake mbayar majalah kanggo jangkoan. Mbok menawa cara kaya ngono media liyane. Nanging ing Ing njaba, paling ora ing program bike kita, kita milih pit lan peralatan muter paling apik kanthi cara lawas: cara numpak telekung barang-barang.

Ing proses proses kasebut yaiku tes mancal taunan, sing bakal teka ing minggu ngarep. Iku konsep sing prasaja: golek klompok basikal bebarengan, lunga menyang panggonan sing anget, nggawa sepedaan sepedha, nunggang kabeh kanggo mangerteni sing nindakake paling apik. Saben dina dites, tikel utawa luwih rider muter-muter mung kaya sepedha motor, banjur isi formulir pamriksan. Lan saben wengi, kita lenggah ing omah sewa gedhe, perawat luka-luka, lan debat sing kudu dibiayai bikes. Sepeda sing menehi ulasan paling apik yaiku sing bakal sampeyan baca babagan musim semi iki.

Aku miwiti uji coba taun 2005 ing Tucson, Arizona, lan ing taun iki, sawise rong musim ing Sedona, kita bakal bali menyang Old Pueblo. Kita bakal ngliwati rock sing lunyu lan gampang akses ing sisih lor, nanging tunggangan ing Tucson luwih maneka warna lan cuaca ing musim ngarep luwih dipercaya. Kanggo nitih dalan, siji-arah, bunder sirkuit ditutup Taman Nasional Saguaro Timur bisa uga mung minangka uji coba paling apik ing endi wae, lan munggah 21 mil Mt. Lemmon tarif ing antarane pendakian gunung paling apik. Muncul gunung kasebut ora kaya jumlah lan lambang kaya, ujar Moab, nanging rupa bumi sing gampang dileburake, watu jangji gedhe, lan kaktus ing endi wae ana kahanan sing paling apik kanggo ngalahake bejeezus saka sepedaan - yen bikes gunung-gunung ing ngisor iki. dheweke bakal nggawe ing ngendi wae. Lan papan iki nduwe sawetara tunjangan favoritku ing endi wae: keturunan mudhun La Milagrosa Canyon, kanthi kebon rock lan pemandangan Sonoran Desert sing gedhe, minangka lapangan uji coba sing sampurna kanggo sepedaan gunung kabeh, lan ing sisih kidul kutha nyekel sawetara jalur favoritku ing Arizona Arizona.

Uga ditemokake rong mitra sing apik ing kutha, kanthi Cyclist Arizona bangunan armada bikes lan MTB Homegrown mlaku shuttle lan dhukungan. Homegrown dikendhalekake karo sawetara kanca lawas sing mbantu mbantu nyoba ing wektu pungkasan ing Tucson, lan minangka tambahan lan sumber daya sing luar biasa. Dheweke duwe kendharaan sing bisa ngunjungi 20 tikel, nawarake sewa kualitas yen sampeyan lagi ngunjungi nanging ora bisa numpak dhewe, lan sing paling penting bakal shuttle menyang lokasi sing adoh, kalebu munggah Mt. Lemmon lan mudhun sisih kidul kanggo titik ing Trail Arizona.

Miturut nomer, kita bakal nggawe tes luwih sithik ing taun iki, kanthi 25 sepedha dalan lan 25 sepeda gunung. Nalika aku bisa mbalek maneh sepedaan ing musim kepungkur, mula aku rumangsa ora seneng nyawisake saben wong kanggo entuk tes sing bener. Dadi, aku wis menehi wangsulan maneh kanthi jeneng kualitas tinimbang jumlah. Klompok mancal liyane sing dipilih uga tegese bakal nyoba, sing diwiwiti ing tengah wulan, aku bakal nunggang paling sepisan. Lan aku wis mlebu setengah rolas nitih akeh.

Ing antarane kabeh wektu aku nggawe bikes lan umpan balik saka para penguji, sing nglakokake gamut saka para penunggang rekreasi menyang pelumba pro-pro, kita bakal nyelehake atusan mil saben mancal kanggo nemtokake pilihan paling dhuwur kanggo taun 2018. Lan, sing penting , saben numpak uji komparatif, tegese aku mesthi nyoba biker mundur nganggo model sing padha. Aku ora bisa tegas pentinge titik iki. Sampeyan bisa muter sepedha ing uji coba lan sampeyan rumangsa apik. Ora nganti sampeyan nunggang model kanthi sakcara liyane yen sampeyan wis rumangsa ngerti lan ngerti kahanane saben wong. Intine kabeh pancen ora pati penting lan komprehensif, supaya para pamaca bisa ngandelake tanggepan.

Kita bakal nglaporake sawetara tren lan produk anyar saka Tucson sajrone sawetara minggu sabanjure, lan kita bakal ngeculake pilihan lan ulasan paling apik ing wulan April lan Mei. Tutul kanggo ndeleng apa sing panas lan apa sing ora.

Tags: Bike, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca