22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Wilayah Barren Escapes
Wilayah Barren Escapes

Wilayah Barren Escapes

Horsepacking ing Navajoland

Nyemplungake South Rim lan numpak ing lantai wedhi ing Arizona's Canyon de Chelly National Monumen, ing endi suket sing kasar diuber karo kaktus lan reruntuhan Anasazi sing umur 800 taun lan tancep ing tebing abang sing ditumpuk angin. Gawe kemah ing tengah kayu katun ing Canyon del Muerto, 800 sing ana ing sisih pinggir, lan tonton lampu pungkasan pungkasan ing ndhuwur abang, nglukis jaran putih.

Sampeyan bakal nemoni canyon kuno iki ing bagean pertama ing trek jaran telung tahap liwat negara Navajo Arizona lan Utah. Outfitter Hel Heaton nggawa beban kanthi pickup lan treler jaran, saéngga sampeyan bisa leapfrog ngliwati lanskap kanggo numpak mung negara sing paling apik banget. Monumen Lembah ing wates Utah / Arizona, lanskap Western Quintessential, minangka mandheg sabanjure kanggo rong dina nunggang ing antarane laba-laba karang sing nggegirisi. Perjalanan dalan rong jam nggawa sampeyan menyang Gunung Navajo 10,388 kaki ing Utah sajrone rong dina liyane nunggang sisih lor menyang maze saka canyon sing kalebu tlatah DAS Rekreasi Nasional Glen Canyon. Sadawane dalan, sampeyan bakal nyirami tenda dhewe, nyandhang lan ngluncurake jaran, nindakake sajian sawise mangan daging-lan-kentang sing nyenengake, lan akeh batuan kanggo entuk pemandangan ing deso. Coda kanggo trek kasebut: Sampeyan bakal nyirami bathi Piute Creek menyang Kali San Juan, tukar jaran sampeyan kanggo kapal kecepatan, ngluncurake 50 mil pungkasan ing Lake Powell, lan bali menyang Page, Arizona.
Makhluk lelungan wolung dina lan pungkasan ing Kaca lan mlaku sekitar $ 170 saben wong saben dina. Telpon Perusahaan Honeymoon Trail Mel Heaton (520.643.7292) utawa Equitour (800.545.0019).

Mojave National Preserve

1,6 yuta hektar Mojave Nasional California kidul ngemot puncak granit berukuran 8,000 kaki, lemah creosote sing kurang saka 1.000 kaki, lan sing paling apik, sepi sepi dadi jero banget yen tengkorak kadal kadal chuckwalla bisa nggegirisi sampeyan saka sajroning bungah. Ing musim Pundhak, pungkasan wulan September nganti Desember - lan sampeyan bakal duwe cuaca sing sampurna kanggo hiking, gunung sepedaan ing dalan jip, lan kemah mobil ing ngisor langit lintang gedhe.
Pilih peta ing Pusat Informasi Baker (760.733.4040) ing I-15, udakara 70 mil sisih wétan Barstow, banjur tekan kidul 43 mil ing Jalan Kelbaker sing dijembarake liwat alas verba Joshua Tree menyang turnoff 45-alun-alun kothak wedhi mil dikenal minangka Kelso Dunes. Gulung nganti pucuk wedhi 600-plus-mlaku kanggo tampilan Pegunungan Providence lan ngrungokake efek akustik saka angin kaya swarane timpani sing sepi.

Kanggo sepi, kurangake dalan lan rereged ing endi wae sing wis digunakake sadurunge (para pemula bisa menehi panggonan). Rong kémah sing wis dikembangaké ($ 10), loro karo banyu lan jamban, bisa diakses liwat dalan sing rereget. Ing cuaca sing anget, pilih Camp-Mid Mid-Hills sing dhuwure 5.600, kanthi situs sing dipasang dening alur pinon lan juniper. Tembok-tembok, wolung batu sisih kidul, udakara 1,200 kaki lan sawetara derajat luwih anget, lan nampilake formasi rock keju Swiss sing gampang kanggo gampang scrambling. Gawe gelung berbasis gunung jarak 21 mil ing antarane rong kemah kasebut: nunggang Wild Horse Canyon Road craggy ing salah siji arah lan Black Canyon Road ing sisih liya, utawa nggayuh dalan wolung mil antarane.
Mesthi, siji sore sing panas, bakal mandheg ngidul menyang Mitchell Caverns ing Pagunungan Providence, ing ngendi kamar sing diisi staktis tansah adhem (nelpon 760.928.2586 kanggo informasi wisata). Pungkasane, nyemprot paling sethithik sak wengi ing Hotel Nipton, mung sisih lor-wetan. Sekawan ruangan taun 1904 tetep dadi suasana sejarah sing sepi, kanthi jubin peteng, fotografi ireng-putih lawas ing tembok, lan lobi sing dilengkapi karo bahan maca kanthi gurun. Ragu-ragu karo bak panas ruangan ruangan sing nyedhiyakake kursi ngarep ngarep kanggo acara bengi bengi.

Canyons Utah

Ana papan ing saben peta sing paling ditrima kanthi becik, durung digawe kanthi rencana sing ati-ati. Sagehe Utah Southeheast twisting canyons lan mesat sing semprot. Aku lan kanca ora duwe tujuan tartamtu, mung mantra pandhuan - "ing endi wae nanging Moab" - nalika kita kesandung ing saku negara ora bisa ditliti kanthi meh kabeh wong.
Titik entri kita yaiku desa rendheng Bluff ing Kali San Juan. Omah iki dadi toko kiriman dagang-cum-kafe lan dadi panggone kanggo Wild Rivers Expeditions (800.422.7654) lan rakit rol multiday ing Kelas II-IV San Juan. Saka Bluff, kita nyilikake Utah 261 sisih kulon, udakara limang mil sisih lor, lan wiwit wiwit muter 1,110 kaki ing sisih ndhuwur Cedar Mesa, esselpment watu pasir sing ana ing sisih kidul tekan Lembah Monumen.

Ing ngisor iki, pucuk pinon lan scriper junior topeng sistem canyon Grand Area Area Gulch Grand, mung sisih kulon ing Utah 261. Siklus telung nganti patang dina wiwit saka Stasiun Kane Gulch Ranger (435.587.2141) ing Utah 261 nduwurke tumpukan, rute 23 mil mudhun menyang Kane Gulch menyang Grand Gulch, munggah ing Bullet Canyon, lan bali menyang Utah 261. Pilih peta topo $ 2 lan ijin backcountry $ 8 saben wong (dilindhungi undhang-undhang nelpon 435.587.1532) lan mriksa prau opsi. Limalas mil sisih lor Kane Gulch minangka Tugu Nasional Bridges Nasional, minangka omah kanggo telung jembatan watu pasir sing gedhe sing diakses liwat undhak-undhakan 8,2 mil. Tapak kemah tunggal duwe 13 situs web sing sepisanan ($ 10) sing sepisanan.
Bab sing paling cedhak yaiku peradaban yaiku Fry Canyon Lodge (435.259.5334), sawijining kafe / motel / toko umum setengah jam sisih lor-kulon Jambatan Alam ing Utah 95. Nalika sampeyan bisa nyuda lemun lan hamburger, sampeyan bisa mikirake langkah-langkah sabanjure ing gigant kasebut. tembok peta Fry County. Nanging aja sinau kanthi tenanan - pendekatan paling sampeyan yaiku mung kanggo dalan-dalan.

Tags: Monumen Nasional Arizona, Canyon de Chelly, Mountain Biking, California, Utah, Artikel Stack, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca