22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa dheweke nggawe nuansa spesifik fishing?
Apa dheweke nggawe nuansa spesifik fishing?

Apa dheweke nggawe nuansa spesifik fishing?

email Email A:Ana sawetara model kaca tingal khusus kaca fishing. Umumé, sampeyan pengin tintingan dhasar coklat kanggo gelas, amarga warna kasebut nindakake tugas sing paling apik kanggo mbantu sampeyan ndeleng banyu. Lan lensa polarisasi mesthi bakal nyuda.

Siji pilihan sing apik: kaca tingal Riptide saka Aksi Optik ($ 140) kanthi apa sing diarani "Optik Copper" lensa. Kandhange coklat lan kaca polarisasi sing kontras-lancip bakal ngethok glare lumahing kanggo mbukak sapa-sapa sing ora katon sadurunge lunker. Nanging kaca tingal sing dipancing mancing uga ana ing omah ing dalan utawa ing dalan. Sawijining quibble, nalika nyoba sepasang taun kepungkur: Bingkai geleng sirah kanthi apik nanging kurang bantalan irung, mula dheweke dadi lunyu nalika kringet wiwit mili. Kanggo nglawan iki, sampeyan bisa nggunakake sawetara tali sing nambahi kacamata ing sirah sampeyan utawa ing gulu yen ora nggunakake. Penylamet eyewear saka Croakies mlaku kanthi becik ($ 6; www.croakies.com).

Kanggo adonan sing kurang sethithik, kacamata mata H2Optix Laguna ($ 79; www.h2optix.com) dirancang khusus kanggo kegiatan banyu, kasedhiya karo lensa abu-abu utawa coklat, loro polarisasi. Ora cukup apik kaya Riptides, nanging kaca mata sing apik. Utawa, yen sampeyan duwe ulang tahun, takon sapasang gelas Serengeti Argosy ($ 199; www.serengeti-eyewear.com) kanthi lensa Strata Serengeti sing hebat banget. Iki pinunjul gelas.

Tags: Sunglasses, Takon Artikel Ahli, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca