20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Kasedhiya ing Taman Nasional Glacier
Kasedhiya ing Taman Nasional Glacier

Kasedhiya ing Taman Nasional Glacier

Dina Minggu, 14 September, mayat warga Missoula umur 22 taun pulih saka sisih lor Gunung Siyeh ing Taman Nasional Glacier Montana. Laporan dhisikan nuduhake manawa wong kasebut, Beau Weiher, tilar donya ing upaya mlumpat BASA sing ora disenengi.

Miturut a siaran pers saka taman kasebut, kulawarga Weiher ngubungi kiriman ing dina Sabtu, kanggo lapur manawa dheweke ora bali saka undhak-undhakan solo ing wilayah Many Glacier.

Sekitar udakara 6 p.m. dina Minggu, kru telusuran lan ngluwari ing pesawat saka perusahaan dhukungan penerbangan berbasis Whitefish Two Bear Air ndeleng apa sing dipercaya minangka parachute ing sekitar Gunung Siyeh. Setengah jam, awak Weiher ditemokake ing ngisor sidhungan kasebut. Badan kasebut dibuwang, lan almarhum banjur diidentifikasi dening Glacier County Sheriff's Office.

Cedhak parachute lan lokasi awak nuduhake yen Weiher nyoba ngluncurake BASE. Penyelidikan terus.

Langsung mlumpat minangka akronim kanggo parachuting mati bangunan, antena, span, utawa bumi. Kegiatan kasebut pancen ora ilegal ing umume taman nasional, kalebu Glacier.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca