29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan duwe pedoman kanggo njupuk panganan ing jalur?
Apa sampeyan duwe pedoman kanggo njupuk panganan ing jalur?

Apa sampeyan duwe pedoman kanggo njupuk panganan ing jalur?

email Email A:Apa sing ana ing asu sampeyan? Chewek sampeyan munggah nalika sampeyan ora katon? Kejaba iku, aku ora mikir njupuk hiking asu nyebabake ancaman saka barang sampeyan. Ana sawetara pengecualian, dakkira - togol asu asu sing tajam bisa ngrusak ing lantai tenda, lan mesthi ambune asu udan bisa uga angel dibuwang saka tas turu.

Yen ora, njupuk gunung asu sing sepisanan banget kaya njupuk wong-wong sing hiking pisanan. Elingi rong prekara: Siji, dheweke uga kudu melu ing hiking. Lan loro: Dheweke ora njaluk lunga. Dadi waspada kanggo kesejahteraan asu. Miwiti mlaku-mlaku kanthi cendhak, lan mlaku nganti sawetara mil supaya tlapak sikil asu duwe kasempatan kanggo angel. Parasit bisa dadi masalah - kutu khususnya - dadi nambani asu kanthi obah awak lengkap lan pembunuh kutu kayata Advantage.

Ing dalan, priksa pal sing wulun sampeyan akeh banyu lan ora panas banget. Sing terakhir bisa nyebabake resiko tartamtu. Yen asu sampeyan lagi pantes kakehan, enteni sawetara wektu teduh lan wenehi omben sing adhem. Lan nalika aku wis mlaku-mlaku karo asu, aku mesthi ngrampungake perawatan tambahan kanggo wong-wong mau; lagi ngobong kalori uga.

Paket asu apik, lan asu paling akeh bisa ngukur sekitar seprapat bobot awak. Iki bisa uga ora akeh, saengga sawetara masalah bisa uga luwih gampang kanggo kabeh wong yen mung nggawa panganan. Nanging ana sawetara paket doggie sing apik banget ing dina iki. Paket Pendekatan Ruff Wear ($ 62 nganti $ 70, gumantung saka ukuran) bakal dadi pilihan sing apik kanggo lelungan sing luwih cendhek. Priksa manawa entuk pak sing pas lan diwiwiti kanthi akeh beban. Watch kanggo maksud apa tandha saka chafing saka pak. Priksa sikil asu kanthi rutin, watu sing landhep bisa ngethok tlapak sikil. Ing sawetara kasus, doggie boot bisa uga dibutuhake. Paws Kelangan Asu Gear ($ 24 kanggo patang) sanajan duwe pad pendinginan sing dibangun ing ngaktifake nalika sampeyan nambah banyu.

Kanggo njero kemah, bisa uga migunani kanggo njupuk tarp sing entheng kanggo dilebokake ing lantai tenda kanggo menehi perlindungan tambahan. Nanging jubin tenda biasane angel banget, lan aku ragu-ragu manawa umume asu bisa uga ngrusak dheweke.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca