26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Teton County Golek lan Rescue Lancarake Backcountry 0
Teton County Golek lan Rescue Lancarake Backcountry 0

Teton County Golek lan Rescue Lancarake Backcountry 0

Yayasan Panelusuran lan Penyelamat Teton County (TCSAR) ngluncurake inisiatif olahraga olahraga sing dipimpin masyarakat awal wulan iki kanggo nyuda bejat ing backcountry, Jurnal Petualangan kacarita dina Selasa. Program, Backcountry Zero, bakal nggunakake sumber daya keamanan sing wis ana lan ngajak pandhuan lokal lan ahli ruangan kanggo ngrancang kurikulum kanthi tujuan nambah persiapan ing ara-ara samun.

"Kita kudu nggawe obrolan sing ngomong karo masyarakat," ujare Stephanie Thomas, direktur eksekutif kanggo TCSAR Ing njaba dina Rebo. "Fokus ing olahraga tartamtu koyone katon ringkes nalika kita duwe anggota komunitas sing darmabakti sing nindakake kabeh saka gunung gunung ski kanggo mancing menyang sepedaan gunung."

Inisiatif kasebut lahir saka pertemuan klompok kerja sing direncanakake telung taun kepungkur, mula Thomas nemokake dhaptar tujuan sing diwenehake dening para rawuh. Salah sawijining tujuan sing dijaluk ngilangi karusakan ing Teton. "Iki minangka komunitas cilik, lan kita kabeh kena pengaruh, ora mung sing ditindakake, nanging kedadeyan sing ana ing saubengé," ujare Thomas.

Backcountry Zero uga dipengaruhi program Vine landmark Swedia kanggo nyuda bejat kenderaan. Yayasan TCSAR bakal mbantu mbiayai inisiatif paling ora sajrone limang taun, nanging kemitraan karo tim penyelamat liyane kayata Moose, Wyoming. Rangers Lake Jenny lan mitra industri kayata Jackson Hole Mountain Resort lan Black Diamond uga bakal menehi dhukungan.

Acara Backcountry Zero mbesuk kalebu seri pamicara mangsa ing tengah teknologi ing backcountry lan ngembangake kelas "Apa ing Pack Sampeyan" sing nggawa profesional saka klompok ruangan, kalebu fishing, climbing, ski, mburu, lan paragliding.

"Aku wis duwe puluhan wong teka lan ujar manawa dheweke wis ngobrol [babagan Backcountry Zero] karo mitra lan kanca ski," ujare Thomas. "Iki tegese kita wis nggawe dampak."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca