26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Rancang Ski Paling Sampeyan
Rancang Ski Paling Sampeyan

Rancang Ski Paling Sampeyan

Pikirane Ted Ligety lan Mikaela Shiffrin tuku skis langsung saka rak? Mikir maneh. Cocogake para racers profesional kanthi rinci saben skis pungkasan kanggo mesthekake yen bakal nindakake macem-macem kahanan.

Pinggir ing Queensland Walnut saka Wagner Custom Skis.

Lan matur nuwun kanggo Skirt Custom WagnerSampeyan uga bisa ngapiki papan sampeyan kaya pro.

Wagner berbasis Colorado, pabrikan skis paling cocog ing donya, dikenal kanthi seni lan ilmu pengetahuan. Wiwit taun 2006, perusahaan kasebut nyathet properti saben ski digawe komersial kanggo menehi desainer kanggo omah ing endi sing paling apik kanggo saben skier.

Perusahaan kasebut malah nggunakake Microsoft Windows 8 Musim Olahraga Musim kanggo nglacak kacepetan, wektu udhara, terrain luwih disenengi, sikil vertikal, lan wektu salju salju. Wagner banjur njupuk data iki kanggo mbantu nggawe ski sampurna.

Skis diwiwiti $ 1,750; wagnerskis.com

Tags: Olahraga Salju, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca