28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa lukisan kamera elektronik ing suhu pembekuan ngisor?
Apa lukisan kamera elektronik ing suhu pembekuan ngisor?

Apa lukisan kamera elektronik ing suhu pembekuan ngisor?

email Email A:

Umume kamera digital kanthi apik ing ngisor pembekuan. Sawise kabeh, ora kaya kamera mekanik lawas sing kebak bagean obah lan kudu "dipangan winter" karo minyak khusus lan trik liyane, angka digital saiki meh kabeh elektronik. Ora ana bagean sing obah, kajaba saka tombol zoom lan rana, dadi kurang kanggo nggawe beku.

Olympus SP-350

Olympus SP-350

Dadi, masalah kasebut ora nganggo kamera. Nganggo baterei. Ing cuaca sing adhem sithik baterei wiwit cepet, saya suwe saya entek nganti rampung.Lan nalika kedadeyan kamera mandheg ora bakal ana.

Ngandika, aku wis nggunakake kamera modern sing apik (adhedhasar film, nanging akeh elektronik) nganti kurang 20 F utawa ora ana masalah. Trik, lan sampeyan wis tekan iki, yaiku njaga kamera tetep anget. Kanggo kamera digital sing kompak, ora akeh masalah kasebut. Ora ana kanthong sing bisa nahan, utawa sampeyan bisa nggantung ing sebelah dada sampeyan kanthi tali gulu lan nyandhang jaket. Ninggalake kamera ing open kanggo 40 nganti 50 menit, lan, gumantung saka suhu, bakal ditutup.

Sing liyane kudu ditindakake yaiku ngisi baterei lan njaga baterei anget. Sing kabeh, pancen target. Ngisi baterei ing kanthong bakal tetep cedhak karo suhu awak, lan tetep apik. Banjur, pertukaran baterei metu saka kamera saben jam utawa luwih. Iki gampang lan luwih terjangkau nganggo kamera sing nggunakake batre kayata ukuran AA, tinimbang sing nggunakake baterei proprietari (lan, larang) regane. Nanging kanggo kamera apa wae, mesthi bisa tuku baterei ekstra utawa telu.

Sampeyan wis ndeleng pilihan kanggo taun 2006 Gear of the Year, lan saiki kabeh 2006 Ing njaba Pandhuan panuku punika online. Priksa barang-barang gear sing ditambah karo 400 taun iki, kalebu kamera digital.

Tags: Kamera Digital, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca