28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Cat CBs lan Balms Paint?
Apa Cat CBs lan Balms Paint?

Apa Cat CBs lan Balms Paint?

Ing survey pangguna CBD, manajemen nyeri mesthi salah sawijining sebab paling ndhuwur diwenehake kanggo nggunakake produk ganja nonintoxicating. Dadi nggawe akal yen meh kabeh merek, utamane para atlit sing target, saiki nawakake solusi topikal sing dimaksud supaya bisa ditrapake langsung menyang wilayah sing lara. Apa iki balms, nyelametake, krim, losyen, nggulung, tembelan, lan semprotan kemajuan ing bidang olahraga? Utawa umume wong-wong mau sing larang regane larang ing kamar lemari lemari Bengay puluhan taun kepungkur?

Langkah pisanan kanggo mangsuli pitakon iki yaiku mriksa apa solusi topikal saka apa wae. Anti-inflammatories nonsteroidal topikal (kayata, ibuprofen, diclofenac, lan liya-liyane) uga kasedhiya minangka loro obat resep lan produk over-the-counter. Diwenehi persetujuan FDA, ana bukti manawa produk umum kelas iki bisa digunakake. Kaya nalika njupuk anti-inflammatories kanthi lisan, tujuane yaiku nyuda nyeri lan nyeri gedhe lan bengkak. Kanthi nglamar anti-inflammatories langsung menyang wilayah sing kena pengaruh, sampeyan nambahake efektivitas produk.

Ana uga dhukungan kanggo praktik sing katon ora ngguyu kanggo ngetrapake topikal supaya "diluncurake." A Studi Kanada diterbitake taun kepungkur nemokake manawa gerakan pinggul siswa mundhak luwih akeh nalika dikatutake karo gel basis menthol (non-CBD) Biofreeze tinimbang karo gel plasebo. Kanggo efek iki, lan obat topikal bisa dadi anti-inflamasi, dirumusake supaya solusi kasebut nembus ing lapisan kulit njaba (sing "transdermal," ing kedokteran). Ing panaliten Kanada, topikal ditrapake ing siji sikil, nanging sawetara gerakan saya tambah ing loro pinggul, menehi pangaruh efek awak.

Lan nalika kita takon apa topikal tenan"Nglakoni apa-apa," sing gumantung karo maksud sampeyan.Produk kasebut biasane menehi aroma (lavender lan mint biasane umum) lan sensasi (pendinginan menthol, pemanasan camphor) sing bisa ngganggu sampeyan cukup kanggo ngganti narasi woe-is-me. Fenomena iki meh padha karo wicara dhiri sing positif nalika sampeyan entuk balapan utawa latian sing angel - sampeyan ora ngowahi apa-apa kanthi fisiologis, nangingsampeyan ora kaya sing dikepengini.

Placebo dudu Tembung Sekawan

Saiki, sampeyan bisa uga mikir, Kabeh iku mung efek plasebo. Iki bisa uga bener, nanging ora minangka dakwaan kaya sing dikira.

Placebos diyakini yakin, dudu apus-apus. Ana akeh buktipangowahan fisiologis bisa kedadeyan yen wong sing nampa perawatan percaya manawa bakal mbantu. Coba, contone, efektifitas ing mbuwang lan ngidoni nganggo omben olahraga. Praktek kasebut ora bisa ditindakake, amarga ora ana bahan bakar sing mlebu aliran getih sampeyan, nanging tetep ditampilake kanggo nambah kinerja, mesthine amarga otak sampeyan mikir yen gula isih ana. Utawa, nganggep akeh atlit sing duwe terobosan kinerja sawise gabung karo tim anyar utawa entuk pelatih anyar: nglarang doping, para atlit kasebut ora bakal beda karo fisik tinimbang rong minggu sadurunge, nanging yakin kapercayan anyar sing ana ing ngisor iki. dandané.

Dadi, yen sampeyan mikir solusi topikal bakal mbantu tendon Achilles sing gedhe-gedhe, bisa uga.

Dadi Apa Babagan CBD?

Efek plasebo bisa uga ana sawetara laporan babagan efektivitas topikal CBD. Yen sampeyan bisa regane tikel kaping pindho luwih saka topikal konvensional, bisa dingerteni yen sampeyan bakal luwih kepéngin yakin bisa nyambut gawe.

Nanging ana indikasi efektifitas kanthi bebas saka kapercayan. A Pasinaon Universitas Kentucky nyebabake pengaruh simulasi arthritis ing tikus. Setengah saka tikus banjur nampa perawatan CBD topikal ing situs kasebutlara sajrone patang dina. Sawise perawatan, tikus sing diobati CBD katon ora pati rame tinimbang tikus liyane - dheweke mundur sikil nalika ndemek apa wae nalika nate tatu. Tikus CBD uga nyuda inflamasi kanthi signifikan, kalebu pembengkakan sendi lan sel kekebalan awak ing wilayah sing tatu. Diwenehi, iki minangka kajian kewan, sing dilengkapi karo guwa biasa. Ing sisih liya, efek plasebo ora ana tikus.

Panjelasan biasa kanggo efektifitas potensial topeng CBD yaiku, yen bahan-bahan kasebut nembus lapisan kulit njaba, dheweke iket karo reseptor cannabinoid. Reseptor iki bisa dianggep minangka kunci ing permukaan sel, nyebabake owah-owahan mRNA nalika ora dikunci. Ing metaphor iki, cannabinoid minangka kunci kanggo kunci, lan kunci kasebut bisa uga kalebu endokannabinoid dhewe (sing duwe peran ing euphoria olahraga) utawa sumber cannabinoid eksternal, kayata topikal CBD.

Apa sing kedadeyan minangka asil saka kunci mbukak kunci iki diskusi babagan medis medis. Ora logis mikir yen rasa nyuda bisa nyebabake asil ngaktifake reseptor cannabinoid sing padha sing nyebabake dhuwur para pelari. Uga ana basis teoritis Ngedhot peradangan CBD kanthi nyandhet enzim sing padha sing diangkah obat pangobatan nonnarotik sing populer kayata ibuprofen lan naproxen.

Kanggo Saiki, Eksperimen Salah

Anecdotally, topikal CBD kayane bisa nyambut gawe kanggo ngatasi masalah-masalah kelas kronis sing kronis umume para atlit ketahanan. Band iliotibial sing nggegirisi ora mlaku ing dalan sing wis ditandur? Mrikso. Bahu galur amarga kakehan nunggang pelatih ing jero ruangan? Mrikso. Ambruk ACL utawa Achilles pecah? Ora priksa.

Bukti klinis kanggo ndhukung klaim kasebut bisa uga ora ana wektu sing cedhak. Umume saka riset saiki ing CBD fokus ing penyakit tartamtukahanan, kayata jumlah rampokan epileptik wong saben dina utawa tingkat tremors saka Parkinson. Pasinaon, ujar, apa balm CBD nate sensasi rusty-coil sensation ing sisih kiwa hamstring kiwaora dadi prioritas kesehatan-umum. Panaliten sing dibiayai industri nggunakake panggunaan kaya ngapa, amarga rong sebab utama (sing gegandhengan). Percobaan klinis sing kuat bisa regane jutaan, sing ora ngluwihi anggaran meh kabeh merek CBD. Sanajan ngono, yen padha duwe sumber daya kanggo mbiji uji coba kasebut, merek sing bisa uga diwenehake kurang insentif. Lan molekul CBD minangka zat alami sing dianggep ana ing domain umum, saengga ora bisa dipaten. Sembarang asil positif saka panaliten bisa digunakake dening kabeh merek CBD ing pamasaran.

Kaya kabeh olahraga, luwih becik yen ora ndeleng topikal CBD minangka peluru tenung. Nyeri minangka sinyal sing bakal diteliti, ora ditambani. Tujuane ora dadi pangguna sing cocog karo CB kancaku, Jim, sing menehi ibuprofen cukup saben dina supaya tetep urip nganti 37 taun. Latihan swara lan pemulihanprinsip saya banget supaya nyegah lara lan lara nalika ngrembaka. Yen, sanajan usaha sing paling apik, sampeyan duwe bagean awak sing ngeluh, bisa uga wektu kanggo nimbang nggayuh topikal.

Tags: Atlet, Pelatihan Ketahanan, Ilmu, CBD, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca