29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan ngerti babagan tenting sing rame banget?
Apa sampeyan ngerti babagan tenting sing rame banget?

Apa sampeyan ngerti babagan tenting sing rame banget?

email Email A:Apik-apike, sampeyan dudu backpacking circa 1975, nalika mung regane tas ransel utawa kompor sing bisa dipercaya yaiku Svea 123 (isih udakara $ 70). Entuk kaping lima utawa enem prekara mau esuk lan keprungu kaya 737 lagi arep lunga saka kemah. Bising, rame, ora bising. 111C padha karo desain ing Svea, mula aku kaget amarga sampeyan sepi. Miturut perbandingan, Dragonfly ($ 109) meh ora bisa dirungokake.

Ing acara apa wae, aku mesthi mikir yen kenapa MSR teka karo Whisperlite ($ 60) - alternatif kompor bahan bakar cair kanggo 123. Lan cukup kompak, kajaba yen dibandhingake sawetara canister super-mini. -Masak kompor. Optimus Nova ($ 130) minangka salah sawijining kompor bahan bakar cair sing paling apik, yen ora paling apik: panas, simmer kanthi apik, gampang digunakake, cukup sepi, nanging ora kompak banget.

Nanging kompor-bahan bakar cair ora bisa REAL sepi. Bahan bakar kasebut kudu ditekani lan dipancar saka jet pembakar kanthi kecepatan sing dhuwur, ing endi njeblug dadi geni - secara harfiah mesin jet miniatur. Dadi, proses pembakaran bisa uga saya banter, utamane yen dibandhingake kompor kayu-bahan bakar, sing ana proses pembakaran sing beda, dadi luwih tenang. Iki minangka tradeoff - kinerja temp-tempel sing luwih apik lan ekonomi kompor bahan bakar cair tinimbang gampang nggunakake lan operasi model bahan bakar sing luwih apik.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca