22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Sampeyan Mbesuk Bisa Dibukak ing CrossFit Open?
Apa Sampeyan Mbesuk Bisa Dibukak ing CrossFit Open?

Apa Sampeyan Mbesuk Bisa Dibukak ing CrossFit Open?

Sanajan sampeyan durung nate melangkah Kothak CrossFit, sampeyan wis bisa krungu ing CrossFit Games, kompetisi taunan olahraga kanggo nemokake "atlit paling apik ing donya." Saben mangsa panas, 40 taunpria lan 40 taunwanita nggawe awake liwat dering kanggo nyoba "fitness sejati," nggunakake gerakan fungsional sing durung diumumake sadurunge lan ora bisa dipraktikake.

Kualifikasi kanggo game kasebut luwih utawa kurang impen pipa kanggo sapa wae sing ora gelem utawa ora bisa nggawe olahraga dadi karir sepenuh wektu, miturut Austin Malleolo, pesaing CrossFit Games kaping lima lan pelatih CrossFit HQ sing mirsani tingkat persaingan nalika wolung taun ing gerakan olahraga-olahraga global-slash-olahraga. "Iki mokal statistik," ujare.

Miturut Malleolo, intensitas pesaing wis ngowahi dadi atlit profesional sepenuh masa tinimbang para amatir sing kondhang utawa kondisioner. "Kasedhiya bakat sing berpengalaman wis ngeterake garis mlebu supaya sampeyan butuh latihan pelatihan obsesif telung taun sing dienggo semata-mata kanggo CrossFit supaya bisa nggayuh tingkat fitness sing cukup jero lan teorine kanthi teoritis," nerangake. Conto tingkat fitness ditampilake ing gameklebu sub-5: 30 mil, 70 sing ora ditarik, lan jupuk 275-pound.

Nanging ora bisa dibédakaké karo ekslusivitas newfound of the CrossFit Games yaiku openness sing ora ana gandhengane OpenFFF,bisa diakses para atlit CrossFit saka sak ndonya. Musim game diwiwiti kanthi tes terbuka, tes limang minggu, sapa wae sing melu - luwih saka 330.000 atlit taun iki - kanthi teoritis layak kanggo dolanan mengko ing musim panas kasebut. Saka ing kono, para pemain utama terus maju dadi 17 kontes daerah. Pungkasane, CrossFit Games undhangan mung kanggo blumbang gedhe menyang lapangan mung 40 wanita lan 40 wong kanggo bersaing ing uji akhir.

Kanggo saben dina CrossFitter - sing luwih serius tinimbang akeh atlit amatir, sing sukses ngrampungake bukaan minangka tujuan utama, ujare Malleolo. Iki tandha yen awak wis kondhisi kanthi efektif kanggo entuk tingkat fitness sing paling dhuwurbisa tahan tes sing nantang saben modifikasi tinimbang ngidini sampeyan ngasilake salah sawijining bidang. Malleolo asring takon apa katrampilan sing sampeyan butuhake kanthi temenan mlumpat.

Kanggo miwiti, mbukak njaluk pengalaman CrossFit kanthi nyoba tes khusus olahraga katrampilan sing bisa dikembangake mung kanthi praktik bola-bali lan sengaja ing gedung olahraga. Pikirake otot sing bisa diangkat, mandheg, dobel, lan kompetensi dhasar nalika ngangkat Olimpiade. Ya, dadi cocog banget, nanging katrampilan nuduhake kemampuan awak kanggo mindhah kanthi dinamis lan fungsional, tujuan utama metode kasebut. Tahap awal latihan Latihan CrossFit Open miwiti dhasar kanggo ngukur barang kaya jumlah burit sing bisa dirampungake sajrone pitung menit. Nalika kemajuan minggu, program kasebut mbutuhake kemampuan teknis luwih akeh, utamane yen sampeyan pengin nemokake papan ing papan maya virtual ing kothak, kutha, utawa wilayah sampeyan.

Komponen kritis sabanjure sing dibutuhake kanggo saingan ing Open CrossFit, lan bisa uga manggonake ing lokalitas sampeyan, sampeyan minangka kondisine. Sampeyan kudu bisa ing tingkat sing paling dhuwur kanggo sampeyan ngresiki lan ngresiki. Malleolo nyaranake nyoba latihan lathian iki sadurunge mlebu kanggo ndeleng ing ngendi sampeyan ngadeg.


Cindy

Cindy minangka latihan AMRAP 20-menit (sabisa-pirang pusingan) bisa latian. Tembak kanggo 15 nganti 20 puser latihan ing ngisor iki tanpa mandheg.

Apa Sampeyan Perlu: A bar kanggo narik-munggah.

Latihan

  • 5 narik-munggah
  • 10 push-up
  • 15 squats udhara

Helen

Helen minangka latihan "kanggo wektu", tegese sampeyan diadili adhedhasar sepira cepet sampeyan bisa ngrampungake saben babak. Coba dhewe "mbukak siap" yen sampeyan bisa nindakake telung pusaran latihan ing ngisor iki sajrone wolung nganti sepuluh menit.

Apa Sampeyan Perlu: Kettlebell 24 kilogram lan rute mlaku utawa torta 400 meter sing diukur.

Latihan

  • 400 meter roto
  • 21 ayunan kettlebell
  • 12 narik-munggah

Jackie

Jackie uga minangka latihan "kanggo wektu". Serangan tunggal dumadi saka squat ngarep lan tekan tekan. Tujuan kanggo ngrampungake gerakan ing ngisor iki sajrone pitung nganti sepuluh menit.

Apa Sampeyan Perlu: Mesin rowing lan barbell 45-pound.

Latihan

  • Baris 1.000 meter
  • 45-pound thruster, 50 rep
  • 30 narik-munggah

Tags: Latihan lan Kekuwatan Pelatihan, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca