28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin peralatan tartamtu kanggo nyuda ing susu?
Apa aku pengin peralatan tartamtu kanggo nyuda ing susu?

Apa aku pengin peralatan tartamtu kanggo nyuda ing susu?

email Email A:Panyekel Labrador asu apik banget. Sanajan sampeyan wis nyisihake dheweke kanthi urip ing kutha, dheweke isih luwih cocog kanggo urip ing njaba ruangan kanthi alacrity.

Mesthi, sanajan sadurunge tekan dalan, Lab sampeyan butuh prelu kerja kaya sing sampeyan lakoni - utamane yen sampeyan lagi ngucapake backpacking. Yen mangkono, mula sampeyan pengin njupuk asu ing undhak-undhakan dina kanthi nambah dawa (kanthi nganggep manawa sampeyan durung rampung). Otot, paru-paru, lan manah kabeh kudu adaptasi karo pakaryan ekstra, kaya sing sampeyan lakoni, ditambah uga bakal menehi kesempatan supaya bisa nggedhekake klambi sepedhah.

Minangka adoh kanggo ngemas puch, aku ora yakin Lab tenan mbutuhake sandhangan ekstra, "kajaba sampeyan metu ing cuaca sing adhem utawa adhem sing ora wajar. Sawetara perusahaan nggawe overcoat asu bisa tetep punggung, lan mulane. Contone: Overcoat K-9 Ruffwear ($ 72 kanggo siji sing ukuran ukuran Labrador; www.ruffwear.com). Ing papan sing angel banget lan angel, asu kasebut uga mbutuhake sawetara booties kanggo nglindhungi sikilé. Paw Pals Dog Booties ( $ 16; www.greatoutdoorsdepot.com) nangani tugas iki kanthi apik.

Nanging, apa babagan pangaturan turu? Ya, siji pilihan sing apik yaiku mbungkus Ruff Wear Mutt Hutt ($ 90 kanggo ukuran gedhe). Sing bener - kemah asu Yen dheweke wis biasa turu dhewe, ora turu karo sampeyan, dheweke bisa uga njupuk iku. Kanggo nambah kepenak, bungkus uga Camp K-9 Trail Pad saka Cascade Designs, sing entuk pirang-pirang ukuran lan gaya (www.cascadedesigns.com). Aku ora rumangsa bakal cilaka kemul kemul wol cilik; Labs duwe jaket cekak sorta, mesthine, lan rasa anget sithik bisa uga dihargai.

Yen sampeyan ora kakehan banget getihen, asu gedhe kaya sing bisa ngatasi peralatane dhewe-dhewe uga mesthi panganan. Pannier asu iku sawetara barang-barang kaya, kayata Wolf Packs Trekker ($ 54; www.wolfpacks.com).

Sampeyan meh kabeh wis disetel, nanging siji prihatin kudu dielingi: Dheweke tangi ing wayah wengi lan terus prowling, ora bakal bali maneh. Sampeyan kudu ngerteni sawetara cara kanggo ngeculake dheweke ing panggonane, utawa sambungake kabel dawa menyang wit sing cedhak lan iketake siji kerah (yen ora bisa nyemplung ing tebing lan nggantungake awake). Lan, kutu uga dadi kuwatir. Nambani kanthi repot tandha sadurunge budhal, lan kanthi mateni tandha utawa mateni sawise sampeyan bali maneh. Sawetara repellen sing luwih anyar sing ditrapake ing nul jaring asu, kayata Frontline, mlaku kanthi becik.

Yen ora, duwe wektu sing apik! "

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca