20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa lukisan area dilukis?
Apa lukisan area dilukis?

Apa lukisan area dilukis?

email Email A:

Salah sawijining barang luwih apik tinimbang mlebu tangan kosong, nanging ana sawetara bahan sing luwih unggul sing wis teka ing pasar sajrone sawetara taun kepungkur. Kanggo siji, selimut papan sing paling reflektif duwe beting nem wulan ing bungkus sadurunge miwiti mudhun ing lapisan. Dheweke uga ora bisa nyangga angin lan ora bakal luwih saka sewengi amarga bahan kasebut nyuda kaya tinsel.

Aku luwih seneng nggunakake Panas AMK. Ukuran padha lan regane padha karo kemul, nanging tahan banter lan digawe saka bahan sing luwih tahan lama sing bisa ngukum. HeatSheets uga kasedhiya kanthi gaya bivy, sanajan aku luwih seneng versi kosong amarga ngidini luwih akeh aplikasi (groundpad, kemul, tarp, et cetera).

Tas sampah sing amba lan abot (4 nganti 6 mil) tas sampah jeruk uga bisa nggawe papan perlindungan cepet. Aku menehi saran supaya wong tuwa supaya bocah-bocah padha nggawa siji (iring tas Halloween sing oranye) bebarengan karo singsot minangka slamet-slamet kanggo bocah cilik-cilik. Cukup potongan fase ing siji pojokan supaya bisa digunakake minangka kapenung lan sampeyan duwe papan perlindungan sing entheng, gampang ditemokake sing bisa diraosake ing kanthong.

Amarga hipotermia minangka pembunuh wong nomer siji ing jagad kabeh lan umume kasus kedadeyan ing cuaca F 50 derajat, siji kudu nggawa, kanthi paling murah tas sampah. A heatSheet luwih apik.

Tags: Survival Guru, Survival, Takon Artikel Ahli, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca