22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nindakake Trailer Grand Teton
Nindakake Trailer Grand Teton

Nindakake Trailer Grand Teton

Opo iki: Ekspedisi dhuwur, telung papan sing paling dhuwur babagan sawetara puncak paling gedhe ing Taman Nasional Grand Teton.

Taman Nasional Centennial

100 alasan kanggo tresna taman (lan sawetara perkara sing bakal kita ningkatake)

Napa pantes: Umume rute alpine ing ngisor 48 mung mung puncak utawa loro. Sepur kasebut nduwe sepuluh, lan tetep pendaki ndhuwur 12,000 kaki kanggo umume lelungan kasebut, kanthi tampilan taman lan menyang Yellowstone.

Cara prep: Pengalaman pendakian minangka tambah, nanging bagean teknis ing rute, sing paling ndhuwur sekitar 5.8, cukup dhasar sanajan kanggo pamula. Luwih relevan wis kepenak karo cahya vertikal — sampeyan pengin nglampahi wektu ing gunung. Nanging faktor utama sing paling penting kanggo dalan sukses yaiku fitness, ujar Zahan Billimoria, sing ndadékaké lelungan kanggo Pandhuan Exum Mountain ing Jackson, Wyoming. "Dhasar kabugaran sampeyan kudu ketahanan," ujare. Rute kabeh nyakup meh 14 mil lan kalebu owah-owahan ketinggian 24,000 kaki. Pendhaki sing melu Exum bisa mbanting panganan ing pondhok perusahaan ing pelana ngisor Grand, sing tetep ngemas akeh pak. Ing Grand bisa uga permata makutha, nanging bisa ngesak nganggo sandhangan awan. Teewinot (puncak siji), Gunung Owen (puncak loro), lan Teton Tengah (puncak papat) minangka permata nyata lan menehi pengalaman alpine tunggal sing arang ditemokake ing benua Amerika Serikat.

Tags: Taman Nasional, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca