22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • 'Pencet Paling Mati' Ngadhepi 'Cliff fishing'
'Pencet Paling Mati' Ngadhepi 'Cliff fishing'

'Pencet Paling Mati' Ngadhepi 'Cliff fishing'

Musim kepiting Alaska telung wulan diwiwiti dina Selasa, 15 Oktober, nanging isih durung jelas manawa manawa pensiunan federal bakal mengaruhi 80-sawetara kapal sing numpak Laut Bering. Crabbers, kalebu kru ing Discovery Channel nuduhake "Deadliest Catch," isih nunggu ijin saka Layanan Perikanan Laut Nasional. A.S.

Wakil Suzan Delbene ujar ing lantai omah yen "kita ngadhepi 'tebing mancing' ing Segara Bering kajaba Kongres tumindak," Seattle Times nglaporake.

Jake Jacobsen, direktur Exchange-Cooperative Exchange basis basis Seattle, ngandika ing Kaping yen musim kepiting ditolak maneh sawetara dina, ora bakal kuwatir ing restoran panganan laut ing sekitar A.S. wiwit musim kepiting tetep nganti 15 Januari.

Ancaman finansial paling gedhe yaiku asale ing pasar asing. Yen mati pungkasan nganti akhir wulan Oktober, kepiting bisa uga ora tekan pasar Jepang sadurunge tanggal 1. Januari Ketam menyang Taun Anyar ing Jepang amarga kalkun dadi Thanksgiving ing A.S., lan separo kepiting raja Alaska didol ing Jepang.

Sore iki, Komite Perdagangan Senat bakal ngrungokake babagan pangapurane babagan keamanan ekonomi negara. Keith Colburn, salah sawijining bintang "Mati Terpanjang," dijaluk menehi kesaksian.

Watch pangrungon Senat lengkap

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca