25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Diver Ditampa saka Garwa Drowning
Diver Ditampa saka Garwa Drowning

Diver Ditampa saka Garwa Drowning

Dina Kamis, hakim negara ing Alabama nyatakake kurang bukti sadurunge nggayuh sawijining panyilem sing mateni bojone sajrone nyilem taun 2003 ing Great Barrier Reef Australia. Tina Watson wis kawin mung sewelas dina nalika dheweke klelep nalika nyilem piyambak karo bojone Gabe Watson. Wartawan ing prau sing cedhak, ujar Pak Watson menehi katrangan bab konflik apa sing kedadeyan, kalebu Tina Watson wiwit nglelebke lan abot banget supaya dheweke digawa menyang permukaan. Para ahli menehi kesaksian manawa crita kasebut ora bisa dingerteni, amarga bobote wong padha karo 10 nganti 20 pon ing jero banyu. Penuntut miturut omongane uwong Gabe Watson mateni suplemen oksigene supaya bisa ngumpulake dhuwit kanggo privasi asuransi. Sadurunge mbuwang kasus kasebut, Hakim Tommy Nail ujar manawa negara kasebut gagal kanggo mbuktekake motif. Watson wis 12 wulan wis mlebu kunjara Australia sawise ngakoni rajapati.

Waca liyane ing MSNBC

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca