22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Desain lan Era Khusus: Mungkin Perangkat Lunak sing paling apik ing 2012
Desain lan Era Khusus: Mungkin Perangkat Lunak sing paling apik ing 2012

Desain lan Era Khusus: Mungkin Perangkat Lunak sing paling apik ing 2012

email Email

Jones Titanium Spaceframe

Garis sing ngusap ing adat kasebut Jones Titanium Spaceframe ora mung kanggo pertunjukan. Tilas Desainer Bike GT, Jeff Jones mratelakake kepiye carane mancal gunung: Segara ngarep lan sisih mburi Spaceframe luwih padha karo liyane ing bikes liyane, kanggo nambah panyerepan sing fleksibel lan luwih gedhe. Faktor ing materi (titanium isih kuwat) lan ban sing gedhe banget lan sampeyan bakal numpak sepedha (27 kilogram) lan responsif minangka hardcore nanging meh nyerep kaya sepeda mandheg. Sauntara, garpu buttress ndadekake kanggo setir sing kaku, lan posisi tegak terus maju tanpa minimal kanggo gampang ditangani.

Dinding Pendhita Nova Lunar

Canggih dudu tembung sing biasane kita lebokake ing tembok menek. Nanging mula, kita durung tau weruh kaya ngono Mbulan'S Nova- desain omah ing omah, isih ana ing tahap konsep, sing campuran kanthi habitat kutha modern. Lunar, perusahaan desain San Francisco, perdagangan konstruksi kayu lapis lan resin biasa kanggo panel epoksi sing ramping sing katon luwih Urip saka Rock & Ice. Rute praktek didhaptar liwat aplikasi iPhone: pilih kangelan masalah lan lampu warna-warni kanthi cahya alus sing madhangi kombinasi kanthi telas.

Black Rock, Magnetron Rocklock lan Gridlock, carabiner

Ora dirusak, nanging Inten Ireng nemokake cara kanggo nggawe lemari sing luwih apik lan luwih aman maneh. Tinimbang nutup kanthi nggunakake desain kunci kunci utawa skru konvensional, perusahaan kasebut Magnetron RockLock(digambarke) lan GridLock nggunakake magnet kanggo nahan kenceng. Asile minangka 'biner mung kuat nanging, amarga sampeyan nggunakake tangan siji, luwih gampang dienggo.

Wajah Lor, Powder Pandhuan ABS, Avalanche Vest

Ransel sing dilengkapi airbag (kanthi wicaksana) alat safety avalanche anyar sing disenengi, lan meh kabeh tikel produsen saiki adol ing A.S.North Face mikir kanggo nggabungake teknologi kasebut menyang sandhangan. Dirancang karo ABS air-veteran ABS, the Bubuk Pandhuan ABS rompi cocog karo jaket ski standar, saengga cocog kanggo misi sidecountry cendhak. Lan ya, ana kamar sing cukup ing rompi kanggo jajanan shovel cilik lan longsoran.

Panas sistem pemanasan banyu panas

Apa maneh yen ora mandheg mandhegake kompor supaya bisa nggodhok banyu? Yaiku ide sing ana ing mburi Panas panas'SPanas. Aktifake pemirid kasebut, gepal rod bahan bakar sing diisi butane lan propane kanthi tekanan termal menyang botol termal 32-ounce, lan kurang saka 15 menit, sampeyan kudu ngombe panas utawa nedha bengi. Mung nyekel? Heatstick dikembangake kanggo NATO lan durung entuk sertifikasi safety A.S.

A snitehoe kembung kembung Airlite

Ora ana masalah snowsho gedhe banget kanggo kasus bali. Yen disimpen, Airlite'Ssnowsho inflatable yaiku saben ukuran ukuran Nalgene lan bebarengan mung 2,5 kilogram. Yen sampeyan butuh kasebut (rusak salju ing salju, ilang ing alas), dheweke ngambah sawetara detik kanthi karton CO2, ngasilake sepatu dawa 36 inci.

Paket Metro Hyperlite Mountain Gear

Ing mung 5.8 ons, Gear Mountain Gear'SPaket Metro bobote mung luwih saka kantong sampah sing abot, lan sithik bisa ditrapake ing kanthong mburi. Paling nggumunake: dipotong saka bahan sing padha karo sails lan blimps, dadi anti banyu, lan kaping 10 luwih kuat tinimbang baja.

Balance New RC 5000 Sepatu Olahraga Minimalis

Kepiye minimalis bisa entuk sepatu mlaku?Imbangan Anyar ditarik kabeh outsole ing 3.2-ons RC 5000: ing endi biasane sampeyan duwe slab karet, ana mung larik-larik titik lan karang. Asil minangka salah sawijining sepatu sing paling gampang sing bakal sampeyan temokake. Tukang sihir ujar manawa cocog kanggo 10K, sanajan umur dawa kira-kira 124 mil.

Kapal terbang Lisa Akoya

Ing Akuya, saka pabrikan kapal terbang Prancis Lisa, bisa uga dadi kendharaan petualangan sing paling utama. Kanthi jarak 1.000 mil lan kecepatan paling gedhe babagan 138 mil saben jam, seater loro minangka siji-sijine pesawat konsumen sing bisa ndharat ing banyu lan salju uga paling cendhak saka jalur pendaratan backcountry. (Landasan 650-mlaku mung kabeh sing dibutuhake.) Tombol kanggo macem-macem katrampilan kasebut: laut, piranti kaya wing ing fuselage sing ngidini sampeyan mudhun ing tlaga Rockies sing adoh kanggo fishing fishing utawa glacier Kanada kanggo ski. Loro barang sing nduwèni wadhah salju, piranti nyilem, peralatan mancing, lan uga sepedaan.

Peacoat Wool sing luwih dibebasake

Selehake menyang klompok hipsters aktif ing Brooklyn supaya bisa nggawe jas mantel pegawai klasik. Perusahaane yaiku Outlier, lan sapanunggalane Mbebasake peacoat wol kaya teknis kaya anggitane. Potong saka kombo bulu wulu sing tahan banyu, tetep lan khusus dicocogake kanggo menehi gerakan lengkap apa sampeyan wis ditunggangi mancal utawa mlaku-mlaku ing dalan-dalan kutha.

Cole Haan LunarGrand Wingtips

Bisnis ndhuwur, kinerja mudhun ing ngisor iki. Dikembangake magepokan karo Nike, Cole Haan'S Wiwitan LunarGrand minangka kolaborasi favorit anyar kita. Dheweke cukup dikunci kanggo kantor, nanging amarga sawijine barang digawe sing padha karo sepatu olahraga paling apik ing Nike, dheweke paling apik mlaku-mlaku-mlaku-mlaku sepatu nyandhang.

Bike Elektrik Turbo S Khusus

Ing Turbo S, SpesialisasiSepeda listrik pertama, kalebu paling cepet ing saindenging jagad, kanthi kecepatan paling dhuwur 28 mil saben jam. Banget zippy perusahaan kasebut ora bisa adol ing AS, ing endi watesan sah kanggo e-mancal yaiku 20 mph. Lan yen sepedha motor sing dibantu listrik dadi ramping, Turbo 50-pound iku apik banget, thanks kanggo baterei lithium-ion rendah lan rute kabel internal.

Sierra Ngrancang Tas Turu Zissou

Mudhun ora ana gunane nalika udan. Mulané, kita seneng banget Desain SierraJaket DriDown lan kanthong turu-kaya 30 derajat Zissou. Polimer molekuler nggawe saben hidrofobik wulu, saengga mandheg garing kaping pitu luwih dawa lan (yen kena direndhem) dadi luwih cepet 33 persen luwih cepet.

Headlamp Petzl Nao

Cara paling gampang kanggo mikir babagan iki: Petzl'S Nao ngerti apa sing sampeyan deleng. Meleng ing peta ing ngarep sampeyan lan sensor cahya ing ndhuwur LED lampu headlamp lan lebokake sinar supaya gampang diwaca. Deleng maneh ing dalan lan mikroproproses Nao kanthi otomatis fokus lan nggedhekake sinar.

Stove Camp BioLite

"Nyolong geni, GPS wis mati!" Ing Kompor kompor BioLite ngowahi panas kasebut dadi energi, saliyane nyopir kipas sing ndadekake piranti masak dadi luwih efisien, bisa ngrampungake piranti liwat USB. Yaiku ide sing nyenengake, nanging ora sampurna: kompor iki dibalekake (luwih rong rong kilogram), lan alon-alon diisi (rong jam kanggo mulihake separo umur baterei ing iPhone 4). $ 130; biolitestove.com

Helmet sing overade

Telung jepretan cepet yaiku kabeh kudu ngubah Overade helem lipatmenyang bungkus gedhang ukuran. Ngembangake dening firma desain Prancis, Agence 360, sing makarya karo Look Cycle, tutup plastik plastik umpluk-aman-ABS-aman minangka aman helm lan barang-barang konvensional gampang menyang kantong. Overade ora mung: perusahaan aksesoris mancal BioLogic uga ngrancang nerbitake helem sing bisa rusak ing A.S. taun iki.

Tags: Fitur njaba, Olahraga Salju, Desain lan Tech, Mendhaki, Gigi Ski, Pangan lan Ngombe, Eksplorasi, Snowhoes, Dina Day, Sepatu Ngaji, Busana lan Pakaian, Kaki, Down, Camp Stoves, Biking, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca