26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • 5 Flip-Flops sing paling apik kanggo musim panas
5 Flip-Flops sing paling apik kanggo musim panas

5 Flip-Flops sing paling apik kanggo musim panas

Yen sampeyan ora mbuwang musim panas ing flip-flops, sampeyan bisa uga pengin njupuk urip lan entuk pangowahan. Apik banget babagan sepatu kasebut yaiku sampeyan ora kudu nggunakake bathi kanggo golek pasangan sing kepenak. Ing ngisor iki ana limang pasang flip-flop-minded sing dikasihi dening wong ing internet.

Taman Mari Mari ($ 55)

Kaendahan umure memori yaiku kandhange durung akeh kusyen. Hari Mari nggunakake bahan kanggo nggawe flop sing ngapura nalika isih rumangsa terstruktur. Busa kasebut ditarik karo rami kelembapan, lan tali kulit Nubuck diantrekake umume memori liyane kanggo nambah tambah kepenak.

Tuku Saiki


Sanuk Beer Cozy 2 ($ 35)

Ora ana cozies bir sing cilaka nalika nggawe flip-flops iki. Sanuk sejatine nggunakake tikar yoga kanggo sikil sikil lan nambah dhukungan arch kanggo struktur. Webbing katon kaya kulit, nanging kulit faux sing ramah karo para pemohon neoprene sing alus.

Tuku Saiki


Keen Kona ($ 38)

Tapak sikil sing digawe EVA-menehi Kona pangerten babagan struktur sing biasane sampeyan temokake ing sepatu kanthi lengkap, lan sawijine karet menehi daya tarik sing apik. Gawe bareng lan sampeyan duwe sepasang flip-flops sing menehi dhukungan ing dina pantai sing dadi petualang. Aku uga seneng jangkoan lengkap babagan web web pol. Perawatan antimikroba ora lara.

Tuku Saiki


Teva Mush ($ 25)

Sampeyan ora bakal mbukak marathon ing kene, nanging sikil sikil sing alus banget ngeculake sikilmu kanggo nyedhiyakake pas utawa bantal sing cocog. We digeser uppers kanvas sing menehi tampilan vintaj.

Tuku Saiki


Karang Phantom ($ 35)

Uppers Nubuck sintetik nawakake tampilan kulit ing paket sing ramah banyu. Tapak sikil EVA luwih entheng lan semi, nanging cukup contoured kanggo nyedhiyakake struktur yen sampeyan obah saka pantai menyang bar lan bali maneh.

Tuku Saiki

Tags: Marathon, Yoga, Pantai, Gaya, Sandal, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca