29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Dave Mackey Munculake Kaki ing Jalan Mudhun
Dave Mackey Munculake Kaki ing Jalan Mudhun

Dave Mackey Munculake Kaki ing Jalan Mudhun

Trailer ultrarunner Dave Mackey nandhang ciloko sikil sing abot sawise tiba saka jembatan cedhak puncak Bear Peak ing Boulder, Colorado, dina Setu esuk. Dheweke diungsi dening anggota Rocky Mountain Rescue Group lan pulih kanthi stabil.

Mackey, tigang taun saka Amérika Ultrarunner Taun lan tilas Rim kanggo Rim menyang Rim sing nduwe rekaman Rim, lagi mudhun rute ing sisih kulon sisih Puncak Bear nalika mandheg ing watu - siji sing wis tikel nganti atusan kali, mengko matur marang Competitor.com- lan menehi cara. Dheweke ngrampungake watu liyane nalika dheweke tiba, nanging uga bisa uga. Sasampunipun ambruk 20 kaki liwat watu lan cabang, watu sing bobote antara 300 nganti 400 kilogram tiba ing sikile, tibia lan fibula balung sing wis rusak.

Mackey njaluk tulung. Pelari lan pejuang liyane sing njaga dheweke panas, sing diarani 911, lan nyleweng ing papan kanthi kayu gedhe, miturut 9News. Runner trail wong Boulder lan climber Bill Wright nate stabil Mackey sadurunge Rocky Mountain Rescue Group teka. "Yen ana wong lanang sing angel, luwih ala tinimbang Dave Mackey, aku ora percaya," ujare Saingan. "Kemampuan dheweke tetep tenang, tahan nyeri, lan ngatasi cedera sing nggegirisi banget, nyenengake, lan kabeh wong melu goyang."

Wis luwih saka patang setengah jam, sukarelawan Rocky Mountain Rescue bisa stabilisasi Mackey lan mbaleni dheweke menyang rereged rodha. Dheweke banjur nggawa dheweke menyang dalan ambulans sing ngenteni. Ing rumah sakit, Mackey ngalami operasi kanggo ndandani sikil kiwa. Dheweke saiki duwe rod, piring, lan ngawut-awut ing sikil lan uga mbutuhake operasi luwih lanjut kanggo ngobati jaringan alus lan ngresiki luka kasebut.

"Yen ana wong sing bisa bali saka kene, iku Dave," ujare Wright Saingan"Aku yakin bakal, nanging aku ngira manawa bakal ana sadurunge sadurunge dheweke bakal ngalahake kita kabeh."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca