20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Debunking Video Ski sing hebat banget
Debunking Video Ski sing hebat banget

Debunking Video Ski sing hebat banget

Skier Pro Josh Daiek ana ing backcountry Jackson Hole ing musim dingin nalika dheweke ngerti dheweke ora kejawab babagan enem panggilan. Dheweke nuli bali lan entuk rincian: meh salju salju diprakirake kanggo Chamonix, Prancis, rong dina sabanjure, lan kudu nyekel pesawat esuk.

Masalah mung? Penerbangan udakara pungkasan ing AS luwih saka kaping pindho biaya kanggo mabur metu saka Kanada. Dadi Daiek kudu nyetir jam 12 bengi menyang Calgary, Alberta, kanggo nyekel penerbangan menyang Eropa. Sajrone sedina, dheweke dadi jero dada ing salju salju sing paling apik.

Rakamane ing whitewash ing asil sirah, aliran bubuk Perancis tanpa wates - katon ing episode Salomon Freeski TV sing dirilis ing minggu kepungkur sing diarani "Wigati 2.”

Yen sampeyan wis kepingin weruh kepiye skier pro lan perusahaan film ski katon apik ing sawijining panggonan kaya badai raksasa mbuwang sikil salju salju, mula sampeyan bakal mangsuli: Iki ngrancang perjalanan ing menit pungkasan.

"Kabeh wong seneng," Apa sing wis direncanakake kanggo mangsa iki? " Chris Rubens, minangka skier pro saka Revelstoke, British Columbia. "Bebener kita ora duwe rencana apa-apa. Pakaryan sampeyan minangka skier pro yaiku ora nindakake apa-apa kanthi dawa. Mangkono, kita ngilangi gulung dadu nalika kahanan salju lan sampeyan bakal nggawe keputusan sing luwih pendidik babagan ngendi arep lunga. "

"Yen ora ana salju sing seger, mula luwih becik sampeyan bisa nyemprotake amarga yen sampeyan bisa nemokake srengenge lan sithik salju ing udara, bakal saya suwe."

Rubens mbintangi TV Salomon Freeski pisanan "Wayahe Wayahe”Episode ing taun 2014, sing nuduhake para produser film nelpon atlit kanggo ngundang dheweke ing perjalanan badai menyang Jepang, mangkat kurang saka 24 jam. Cuplikan sing dijupuk ing Jepang maneh nampilake jinis salju sing jero lan cahya sing paling akeh mung khayal. Ora pisanan perusahaan perusahaan film ngetrapake perjalanan pungkasan, nanging narik sandiworo babagan carane lelungan kasebut dibajak.

Akeh perusahaan bakal menehi sawetara dina pitung dina yen kahanan sing cocog kanggo motret, sing nggawe pesenan larang, nanging njamin manawa dheweke muncul nalika ramalan ujar bubuk kasebut caket. Kuwu TV Salomon Freeski - sing cilik lan mung apik karo wong liya, bisa luwih cepet tinimbang liyane, kru film sing luwih gedhe. "Kabeh sing ana ing mburi, lan wis duwe puluhan utawa atlet sing bisa ditelpon ing wektu apa wae," ujare Anthony Bonello, filmer lan produser saka Hiburan Sambung, sing ngasilake TV Salomon Freeski. "Teknologi wis saya ganti saiki sampeyan bisa nggawa nilai produksi dhuwur ing koper. Tinimbang tuku heli, sampeyan bisa nggunakake drone supaya bisa entuk tangkapan udara sing apik. Sampeyan bisa nggawa GoPros tinimbang ngimpor Cineflex. "

Salomon ora mung siji-sijine perusahaan sing ngenteni nganti sabisa kanggo mesthekake salju sing bermutu top. "Aku bakal ujar babagan 90 persen saka lelungan film ski lan pungkasane gumantung karo menit pungkasan," ujare pro projo Tahoe Amie Engerbretson, sing wis damel film karo Warren Miller lan njupuk foto karo tukang foto ski kanggo imajinasi iklan lan editorial. Malah lelungan film sing direncanakake bisa owah ing menit pungkasan yen kahanan ora pas. Bonello ujar manawa kanggo kru Salomon, biaya ora dadi masalah sing akeh amarga resort asring mbantu ngatasi biaya. Lan snagging cuplikan impen ing bubuk sing sampurna bisa ateges dolar ing bank kanggo perusahaan promosi video virus sing diasilake.

"Kangelan kanggo kita yaiku, kepiye cara ngukur dodol nalika sampeyan duwe program kaya TV TV? Kita ngerti carane akeh wong sing bisa tekan [ing Salomon Freeski TV], lan pungkasane bisa ngasilake dodolan, "ujare Benjamin Aiden, direktur pemasaran lan komunikasi global Salomon. Saben video TV Salomon Freeski ndadekke 400.000 tampilan, sing Salomon dadi calon pelanggan anyar. "Sawise iku, kita ujar wêdakakêna luwih akeh, dodolan sing lagi sampeyan lakokake."

Nanging kadhangkala, perjalanan direncanakake luwih awal lan sampeyan kepeksa njupuk apa wae sing dikarepake. "Kita mesthi ora duwe kahanan epik," ngakoni Daiek. "Nanging kita isih nindakake perkara sing padha karo sing kudu kita lakoni - goleki fitur sing nyenengake kanggo muter utawa golek garis unik kanggo ski. Dadi yen ana dalane crito sing apik banget sajrone lelungan, bisa uga ana regane, sanajan kahanan kasebut ora apik. "

Rubens ujar minangka para skier pro, dheweke kudu sinau kepiye carane supaya kahanan biasa katon seng di pengeni. "Kadhangkala, bisa dadi bledug ing lemah ndhuwur, nanging kita bisa katon apik ing kamera, sanajan ing ngisor kita lagi es es," ujare. "Wong nganggep aku mung bubuk ski ing mangsa kabeh, adhedhasar cuplikan lan Instagramku, nanging sampeyan kudu ngerti aku entuk mbayar supaya katon apik."

Engerbretson nyebutake "nyusoni," nanging kurang ngrokok lan cermin tinimbang nemokake setelan sing bener lan dadi pemain ski sing apik banget. Dheweke bakal nemokake kanthong sing didhelikake salju sisih lor, ujare, utawa rilasan angin sing katon dramatis ing ndhuwur ngangkat ski lan trek kucing. Yen kabeh gagal, para skier bisa nemokake salju salju sing ora pati rame, ski siji tanpa cacat, lan ngirim salju salju sinematik. "Yen ora ana salju salju sing seger, mula luwih becik sampeyan bisa nyemprotake," ujare Engerbretson. "Amarga yen sampeyan bisa nemokake srengenge lan udan salju salju sethithik, bakal saya suwe. . ”

Tags: Fotografi, Atlet, Chamonix, Jepang, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca