29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Paus Ora Urip Kudu Mbedakake
Paus Ora Urip Kudu Mbedakake

Paus Ora Urip Kudu Mbedakake

Pendhudhuk ing Kali Trout, Newfoundland, yaiku dadi tambah kuwatir udakara udakara iwak biru (81 kaki) udakara 25-meter (cucuk) sing dikumbah ing pesenan minggu kepungkur. Kewan iki dipercaya mati ing es es.

Ing wektu sing cendhak, Trout River (populasi 650) bisa uga bisa nambah turis; Pemandangan paus biru jarang, lan conto conto anumerta iki menehi kesempatan sing unik kanggo ndeleng mamalia paling gedhe ing saindenging jagad. Pemain mayat Cetacea bisa uga diukum amarga penasaran, amarga ana kemungkinan bangkrut amarga kedadeyan gas metana nalika proses dekomposisi. Sawetara sumber nglaporake manawa paus wis mekar kaping pindho ukuran normal.

Sanajan ancaman jeblugan wis nambah panemune saka klip YouTube tartamtuLan sawetara puns sing ala- Kasempatan nyata saka kedadeyan tontonan kasebut cukup tipis, paling ora manut karo wong liya kayata Jack Lawson, ilmuwan saka Departemen Perikanan Kanada.

"Ing sawetara titik, kulit kewan bakal ilang integritas amarga kabeh jaringan konektip mulai rusak," ujare Lawson. "Pungkasane, gas kasebut bakal mandheg. ... Bakal mung ngrusak kaya balon lawas."

Kanggo warga Trout River, sing isih durung ngatasi masalah ambu ora enak sing kurang nyenengake sing bakal ana amarga daging paus wiwit rot.

Kali Trout pengin seneng plancongan turis nalika tahan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca