29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Memesong Masak

Memesong Masak

1. Ngempelake Minyak Sampeyan

Nedha bengi ing Pendhaftaran Panggonan dening Tyler Florence

Nedha bengi ing Papanku dening Tyler Florence

Uncalan sawetara segel wangi-wangi rosemary lan oranye, mrico abang, sage, utawa thyme. Tambah botol minyak zaitun lan alon-alon panas kanggo ngombe rasa. Tuang campuran, bumbu lan kabeh, lebokake maneh ing botol.

2. Bawang Putih
Pethuk endhas bawang putih ing khatulistiwa, drijine halves nganggo lenga zaitun, lan disiram karo uyah lan lada. Panggang ing oven oven 375 derajat 30 menit, banjur lebokake daging bawang putih saka husks lan lebokake kanthi garpu.

3. Cook Cook Whole
Siji-sijine aturan: Terusake kanthi gampang. Gawe potongan sawetara vertikal ing awak. Selehake sepotong irisan lemon tipis ing jero iwak. Apik sakepel kemangi seger, parsley, lan thyme menyang rongga. Bolongan nganggo lenga zaitun, lada ireng, lan uyah segara kasar sadurunge pareng.

4. Gawe Salsa Verde
Miwiti resep dhasar ijo salsa lan tambahake raisins, capers, bawang, bawang putih, Dijon, lan parsley. Salsas seneng eksprimen, mula coba nggunakake zaitun ijo, bawang abang, mint, lan kemangi karo linglang lan minyak zaitun.

5. Rancang Koktail Omah
Ngirit wektu lan gawe omben-omben dening picer. Mangkene resep kanggo Mosok Moskow: telung botol bir ohi, 12 jeruk jeruk, 6 jus oz, mrico seger lan jeruk jeruk minangka hiasan - keseimbangan rempah-rempah lan gigitan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca