26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Rory Bosio Dominika, Mbalik
Rory Bosio Dominika, Mbalik

Rory Bosio Dominika, Mbalik

Ultramarathoners Rory Bosio lan Chase Parnell minangka wanita lan wanita paling cepet ing Tantangan Pungkasan Pungkasan Endi Lor Lumba dalan 50-mil ing Park City, Utah (#ECSUT). Lomba anyar liwat Park City Mountain Resort tekan gunung paling dhuwur saka enem acara ing seri kasebut: Para pelari diwiwiti 7,000 kaki lan udakara meh 10.000 kaki, mendaki udakara udakara 13.552 kaki.

Parnell mlaku nganggo ski, tilase sepedha gunung, lan dalan rereget ing Wasatch Range kanggo menang 50-miler sing kapisan kanthi wektu 7:36:44, ana ing ngarep nomer loro, Nathan Peters kanthi 8:20. Sing menang yaiku "ultramarathon pertama menang Parnell," ujare Ing njaba. "Pungkasane kena kethek ing mburi!"

Chase Parnell yaiku kepenak sampeyan @GORETEXna#ECSUT Pamenang 50M ing 7:36. Sugeng ing kuwat. pic.twitter.com/WImlg9L115

- Tantangan Tantangan (@thenorthfaceECS) 4 Oktober 2014

Miturut Parnell, prep pra lomba dheweke ora maju kanthi awal. Dheweke kemah ing parkir cedhak garis wiwitan, nanging pungkasane turu mung telung jam. "Aku turu jam 3 esuk dening pulisi sing nyunarake lampu suluh menyang privasi Priusku. Ternyata ana wong ing Prius ing wilayah Taman City sing tanggung jawab karo kerusakan mobil ... Ngapunten, ora ana wong lanang. kula, "ujare Parnell. "Nalika aku ngandhani yen aku lagi mlaku balapan 50 mil udakara rong jam, dheweke cepet-cepet mulih kanthi njaluk ngapura."

Sanajan turu turu, Parnell ujar manawa dheweke seneng karo balapan, utamane becuase yen njupuk dheweke metu saka zona kepenak. "Sawise nindakake kabeh mlaku ing Oregon lan Montana, iki pancen anyar kanggo kula. Bom liwat sunlit shimmering godhong kuning lan nyebar saka kulit salju salju ing saindhenging aku yaiku gambar visual sing ora bakal lali," ujare. "Lan aku ora ngapusi, aku diajeni nonton [Bosio] kanthi tumindak."

Bosio menang ing lapangan wanita, pungkasane wektu 8:34:13, luwih saka siji jam sadurunge pesaing wanita nomer loro paling cepet. Balapan Utah minangka 50 miler pisanan saka Mei wiwit wulan Mei, nalika dheweke dadi wanita pertama ing tantangan Tahan Mantep Utara ing Gunung Pegunungan, New York.

Kabeh enem acara ing Tantangan Pungkasan Ketahanan Lor nyakup jarak jarak balapan, saka balapan bocah sing jarak siji kilometer nganti mil. Ing acara sabanjure lan pungkasan ing seri taun iki bakal ditindakake 6 lan 7 Desember ing Area Rekreasi Nasional Golden Gate, sisih lor San Francisco.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca