28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ngramut Lobster Roll Sandwich Asli mangsa Panas
Ngramut Lobster Roll Sandwich Asli mangsa Panas

Ngramut Lobster Roll Sandwich Asli mangsa Panas

email Email

Rega umume mesthi nyepelakake lan mili, nanging umume dheweke tetep cukup dhuwur kanggo nggawe gulung lobster, beku ing segara sing paling enak, perawatan sing jarang ditindakake. Ora luwih maneh. Thanks kanggo ngrekam cathet sajrone rong taun kepungkur, rega Grosir kanggo kewan omo mandheg luwih saka 15 persen, dadi luwih gampang kanggo koki inovatif saka Maine menyang Midwest kanggo eksprimen karo roti lapis.

Ing New York City, restoran West Village Dataran Nyaman nduwe Lobster Ditch Dog, wiener sing dihiasi nganggo mac lan keju. Ing Cincinnati Restoran Senat ana lobster BLT. Lan ing Chicago, ing Brasserie Amérika Pasar Sithik, ana koki Ryan Poli's Baja Lobster Roll (gambar ing kene), daging Maine lobang dibuwang nganggo bawang putih lan lemon vinaigrette, banjur digambar nganggo slogan chipotle-mayo.

Apa gunane lobsters? Iki minangka pungkasaning upaya konservasi pirang-pirang dekade, kaya watesan ukuran sing ketat, sing nggawe salah sawijining perikanan sing paling lestari ing AS "Kita duwe rencana sing kuat kanggo luwih saka 100 taun," ujare Patrice McCarron, direktur eksekutif ing Asosiasi Maine Lobstermen. "Ing sawetara cara, kita wis dadi korban sukses dhewe." Kita bakal mangan.

Pengin nggawe gulungan lobster dhewe? Coba resep sing enak iki saka Little Market American Brasserie:

BAJA LOBSTER ROLL (nggawe rong roti lapis)
Chipotle, slaw Gobis, linglang

CHIPOTLE MAYO
1 potong chip lada ing adobo
1 endhog endhog
Setengah tbsp. jus jeruk
1/8 banyu segara
1 tuwung minyak canola

Prosedur:
1. Ing blender, gabungke chipotle, endhog, jus lemon, lan banyu, campuran nganti lancar
2. Alon-alon nambah minyak kanthi kecepatan medium
3. Nyetel seasoning

SLAW
1/8 saka kol Gobis Napa, abuh
1/8 saka sirah maca Gobis, ngiris
1 wortel cilik, dikepung

LEMON VINAIGRETTE
2 santen. jus jeruk
1 sotrok. cuka anggur putih
Setengah bawang, dicampur
6 tbsp. minyak canola

Prosedur:
1. Gabung jus jeruk pisanan, cuka anggur putih lan bawang putih
2. Alon-alon emulsifikasi lenga karo blender
3. Nyetel seasoning

KANGGO ROLL
2 Gulung lobster gaya New England
Sendhok teh tarragon disigar
Sendhok teh bawang merah
4 oz. resik, disigar, daging lobster Utama sing seger
¼ tuwung saka campuran sing dicampur
2 santen. chipotle mayo
1 sotrok. madu
2 santen. lemon vinaigrette
jiwitake uyah

Prosedur:
1. Tombol sing dipotong pungkasan gulung lan tlapukan nganti coklat emas
2. Campur iring cawisan karo mayo, madu lan uyah
3. Campur lobster karo bawang merah, tarragon, vinaigrette lemon lan uyah
4. Irisan mbukak bun gridbar, priksa manawa ora ngiris
5. Isi karo slaw dhisik lan selehake campuran lobster ing ndhuwur

Tags: Alam, Pangan lan Minuman, Artikel Stack, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca