20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Aku Kudu Mlaku ing Sidewalk?
Apa Aku Kudu Mlaku ing Sidewalk?

Apa Aku Kudu Mlaku ing Sidewalk?

email Email A:

Pitakonan sampeyan angel kanggo mangsuli. Saben negara nyetel kode pejalane dhewe, lan kutha-kutha bisa ngowahi kode kasebut kaya sing cocog. North Carolina lan Washington Ngliwati mlaku ing dalan yen ana trotoar kasedhiya, contone, nanging California ora. Sampeyan kudu mriksa kode kendharaan negara lan / utawa kutha sampeyan kanggo ndeleng apa sing legal ing rute sampeyan.

Ngandika, ukum kasebut meh kabeh nyatakake yen nalika ana pejalan kaki ing dalan, dheweke kudu adoh banget ing sisih kiwa kiwa trotoar kasebut. Kanthi tembung liyane, sampeyan kudu ngadhepi lalu lintas. Nanging angger-angger iku ora dipasang ing watu. Ing California, umpamane, sampeyan bisa mbukak ing sisih tengen dalan yen ora ana cara sing aman nyabrang dalan kanggo mbukak ing sisih kiwa.

Sing nggawa kita menyang titik pungkasan. "Ana mesthi bakal dadi sawetara kabijakan sing ditinggalake kanggo penegak hukum," ujare Mark Vallianatos, pengajar babagan Kebijakan Urban lan Lingkungan ing Occidental College, lan anggota panitia ing Walking Los Angeles, sing ora duwe keuntungan kanggo darmabakti kanggo nggawe kutha sing dadi pusat mobil luwih ramah. Pungkasane, iku bakal dadi wong sing lencana sing mutusake yen praktik dalan sampeyan wis sah utawa nyerang.

Apa sampeyan mbukak ing dalan yen ana trotoar sing kasedhiya?

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca