25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Deer Valley Plans Gondola Nyambungake Slope menyang Downtown
Deer Valley Plans Gondola Nyambungake Slope menyang Downtown

Deer Valley Plans Gondola Nyambungake Slope menyang Downtown

Deer Valley Resort wis ngumumake rencana mbangun gondola saka ngangkat ski kasebut ing tengah Main Street ing Park City, Utah, ing Rekam Taman laporan. Bob Wheaton, manajer umum Deer Valley, ujar tujuane yaiku nggawe cara sing gampang kanggo mindhah skier saka gunung menyang papan populer ing kutha kasebut.

"Iki kabeh dadi pusat ing transportasi ing saindenging kutha," Wheaton matur marang Fox 13. "Nyoba dadi luwih efektif karo sistem bus sing ana lan transit massa sing gegandhengan, ora mung karo Park City nanging kidul Wasatch County."

Deer Valley nimbang rong pilihan, miturut Rekam Taman. Persiyapan rong gondola bakal luwih akeh nunggang penumpang saka pusat transit Old Town ing Park City ing sisih ndhuwur lomba ski Bill Lucky, banjur gondola liyane - ngganti angkat Silver Lake Express sing ana - bakal nggawa menyang Silver Lake Village. Rencana siji-gondola bakal ngiringan rider langsung ing antarane pusat transit lan Kampung Silver Lake.

Miturut Fox 13, ide kasebut wiwit metu saka dewan kutha lan staf kutha. Nalika isih ana ing tahap ngrencanakake, pamilik bisnis mbukak ide kasebut, ujar bakal nambah kasedhiyan lan cahya kanggo para pelanggan potensial.

Gondola uga mbantu ngrampungake kemacetan ing kutha, kanthi mobil kurang lan bus kutha ing dalan. Layanan angkat sing terus-terusan bakal diwiwiti wiwit jam 7 sonten nganti 11 p.m.

"Kita bisa kanthi efektif mindhah wong liwat kutha, ora mung kanggo ski nanging uga mindhah sawetara staf ing sekitar lan menehi kesempatan kanggo wong munggah ing gunung supaya mudhun menyang Main Street kanggo sarapan utawa nedha bengi," ujare Wheaton marang Fox 13.

Ora ana rencana wektu utawa rencana pendanaan, nanging Wheaton ngarepake Otoritas Transit Federal bakal nyukupi sawetara biaya, amarga bisa uga ndhukung sistem bus ing Park City.

Ing njaba jenenge Park City minangka Kutha Paling apik ing Amerika taun 2013.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca