29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa bladder banyu kringet ing dina?
Apa bladder banyu kringet ing dina?

Apa bladder banyu kringet ing dina?

email Email A:Michele Hermansen Chandler, Arizona Ora tenanan, nanging dheweke bocor kadang. Aku ngerteni iki amarga telung minggu kepungkur aku metu dolanan sepedaan gunung ing Olimpiade nalika nggawa bungkus hidrasi. Aku banjur tergantung nalika nyabrang garing sing ditandur, ditudhal, lan pungkasane mbungkuk. Pungkasane posing nguyuh hidrasi dibukak, saya nggegirisi udakara rong banyu.

Apa sing sampeyan pikirake, mesthi wae ora padha - kondensasi yaiku sing sampeyan pikirake. Lan ing teori, bisa uga. Yen sampeyan duwe kandung kemih ing banyu sing adhem, anget lan lembab saka ing sekitar sampeyan mesthi bakal nyebabake kondensasi, utawa "kringet." Cukup dadi masalah? Ora mungkin. Kejabi, umume produsen kandung kemih adol tas sing dipasang. Desain Cascade nggawe produk sing diarani Hydration Insulator, sing ditindakake kanthi persis: $ 18, lan ora kringet

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca