22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Lukisan Karpet Kanggo Komuter?
Apa Lukisan Karpet Kanggo Komuter?

Apa Lukisan Karpet Kanggo Komuter?

email Email A:

Yaiku rong pitakonan, Dana. Sampeyan mung arep takon. Nanging aku bakal loman lan njawab loro. Ayo kula miwiti kanthi njlentrehake babagan titik lan tujuan offset karbon kanggo lelungan pesawat komersial. Perjalanan nganggo pesawat ing ndonya pancen gedhe banget tumrap lingkungane - ora ana cara sing ana. FAA prakiraan manawa telung persen emisi gas omah kaca asal saka pesawat, lan uga ora nyebutake partikel liyane sing ora duwe pangaruh sing nyepetake ing udara.

Teori kasebut yaiku yen sampeyan tuku offset karbon kanthi biaya ekstra karo tiket pesawat, sampeyan mbatalake tilas sikil sampeyan kanthi mbantu mbiayai proyek-proyek sing wis dijaga bumi. Umume mitra maskapai karo sawetara perusahaan offset karbon kanggo menehi pilihan iki.

Yen mung persiyapan iki resik lan gampang. Pisanan, perusahaan ngimbangi karbon beda nggunakake kalkulasi beda kanggo jumlah CO2 ing tilas individu lan rega saben kilogram. Pilihan sing dianyari maneh ngandhani yen penerbangan kaping telu saka Boston menyang Los Angeles bakal menehi tanggung jawab kanggo emisi 2,131 kilogram kanthi biaya offset $ 14,50. Terrapass menehi kula 2,481 pound kanthi regane $ 17,85.

Kapindho, nganggep manawa pitungan kasebut ana ing balokan sing tepat, sapa sing nyebutake yen kontribusi wis dihabisake kanthi efisien? Ora ana organisasi auditan standar emas utawa lembaga pamrentah ing AS sing tanggung jawab kanggo menehi sertifikasi karya perusahaan offset karbon. Pira dhuwit sampeyan mbayar biaya administratif? Pira bathi sing bakal dituju langsung menyang proyek hemat bumi? Kepiye sampeyan ngerti manawa pakaryan ing Situs Superfund iku reresik, utawa bendungan hidroelektrik iku bangunan, utawa wit sing ditandur ora bakal ditindakake preduli manawa perusahaan iki menehi kontribusi?

Ing bukuku Rider Greasy, Aku nulis babagan landfill sing diwajibake dening hukum kanggo nyuda emisi metana - lan intine dijaluk metu saka nggunakake dhuwit dhewe dening organisasi karbon-offset sing nggayuh cara kanggo mbuwang dhuwit kanggo proyek sing bisa dianyari. Sampeyan kudu nindakake pambiji dhewe kanggo ngerti babagan organisasi sing sampeyan tuku kridit karbon.

Pungkasan, tuku offset ora ngilangi dosa lingkungan sampeyan. (Aku bakal ngakoni, aku uga dadi wong dosa.) Iki mung nglunasi kaluputane. Siji-sijine cara sing bener kanggo nyuda tlapak sikil sampeyan yaiku urip kanthi luwih santai, ora mbayar wong sing nandur wit.

Saiki, kanggo mangsuli rong pitakon: Apa ana bedane kanthi tuku potongan? Ya, sampeyan wis nggawe prabédan sethithik lan ora ana apa-apa. Lan padha regane dhuwit? Ora temenan. Sampeyan luwih apik nggunakake dhuwit sing dihabiskan kanggo maskapai penerbangan kanggo nggawe prabédan langsung ing saben dinane. Potong wong tengah lan njupuk $ 20 sing digunakake kanggo offset karbon lan tuku bolam neon kompak kanggo omah sampeyan, utawa lebokake ing pot kanggo nyimpen mesin cuci sing luwih efisien utawa mesin pemanas banyu kurang. Yen sampeyan pengin prabédan karo lelungan maskapai, ora murah lan maskapai maskapai kanggo miwiti program daur ulang lan mungkasi mbuwang kabeh cangkir plastik, karton, lan komplong soda.

Tags: Penasihat Petualangan, Ilmu, Perjalanan Udara, Takon Artikel Pakar, Perjalanan

Share Karo Kanca-Kanca