22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nganggo Kurungan. SUP Iki Nduwe motor terpadu.
Nganggo Kurungan. SUP Iki Nduwe motor terpadu.

Nganggo Kurungan. SUP Iki Nduwe motor terpadu.

SUPing cukup angel kanggo wong diwasa, apamane bocah. Pramila ing SipaBoard iki nemokke. Papan sing ukurane 11-kaki dawa iki yaiku otak otak Sebastjan Sitar, bapak sing kepengin banget supaya bocah-bocah padha njaga. Motor sing dibangun ora mung nggeser papan, nanging banjur nambah dorongan kanggo njaga bocah-bocah.

Papan SipaBoard pompa nganti kurang saka limang menit lan uga nganggo motor listrik sing ngetrapake sampeyan kanthi kecepatan ndhuwur 3,5 knot nganti telung jam saben biaya.

Fitur paling apik ing SipaBoard? Kontrol remot nirkabel ing paddle, kanthi rong tombol ngontrol kacepetan utawa mateni. Lan ora kuwatir yen bocah nyemplungake prau ing banyu: motor SUP otomatis dipateni.

$2,190, sipaboards.com

Tags: Ngadeg Papan Kayu, Paddling, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca