22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nyandhang Bir lan wiwiti Biskut Wisma Sampeyan Minangka pengganti
Nyandhang Bir lan wiwiti Biskut Wisma Sampeyan Minangka pengganti

Nyandhang Bir lan wiwiti Biskut Wisma Sampeyan Minangka pengganti

Nggawe wiski muni banget, nanging iki kit limang liter ($ 300) nggawe gampang, kanthi kabeh sing sampeyan butuhake semangat. Pot tembaga gaweyan digawe kanthi kondensasi lan termometer, ditambah instruksi babagan carane nggawe sembilan jinis hooch. Sampeyan mung perlu nyampurake remukan, njupuk suhu, lan terus digarap.

Tuku Saiki

Tags: Pangan lan Ngombe, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca