26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Hiya Badhak wadon: Apa arep ngunjungi Perjalanan ing Alaska? Tengen Kesempatan Sampeyan
Hiya Badhak wadon: Apa arep ngunjungi Perjalanan ing Alaska? Tengen Kesempatan Sampeyan

Hiya Badhak wadon: Apa arep ngunjungi Perjalanan ing Alaska? Tengen Kesempatan Sampeyan

Lael Wilcox pirembagan babagan muter ing cara nonchalant, sing ora bisa digambarake sing mungkin Steven Hawking mbahas fisika teoritis. Ngomong saka Tucson, Arizona, babagan rencana nunggang mbesuk kanggo sawetara minggu sabanjure, Wilcox ujar, "Aku arep Spesialis kanggo njupuk sepeda anyar.Banjur aku bakal bali maneh. " Kayane dheweke tekan ing toko lokal, nanging sejatine dheweke mabur menyang markas Spesialisasi ing Morgan Hill, California, lan bakal bali maneh - 1,130 mil — ing mancal anyar. Oh, lan dheweke mung bakal ilang seminggu.

Aman yen ujar yen Wilcox, umur 31 lan kurang saka patang taun menyang karier nunggang dheweke, minangka prodhuk prodhuk basikal. Sampeyan bisa uga malah nelpon dheweke freak. Ing taun pacar dheweke, Nick, nunggang, dheweke mlebu balapan sepeda gunung 600-mil sing diarani Holyland Challenge kanthi positif lan diselehake nomer loro. Ing taun candhake, Wilcox ngrusak rekaman wanita ing Turah Dibeda 2,745 mil luwih saka rong dina, banjur bali wulan mengko kanggo nyukur meh rong dina suwene dhewe. Ya wis bener, dheweke nuli sepisan kaping pindho ing musim panas siji, lan ya, dheweke luwih cepet dibandhingake tinimbang sing ana ing sejarah. Ing taun 2016, Wilcox menang TransAm Bike Race kanthi bener, ngalahake 65 pelumba kanthi numpak pesisir. Sajrone musim 2017, dheweke mbantu ngluncurake bikepacking anyar epik, ing Divisi Baja, banjur nitih wektu sing paling cepet ditepungi.

Kabeh iki ujar yen Wilcox mikir gedhe lan duwe sikil lan ati kanggo gawe. Lan nalika sampeyan bisa uga nyana dheweke dadi sawetara puy-e, sing bener-bener ngajeni atlit, dheweke bener-bener pelem, unem, rel saka brunette sing nunggang nganggo kathok cendhak lan T-shirt lan katon anyar. Nanging bilai marang sapa wae sing ngremehake dheweke.

Kasus ing titik: Sawise nyepetake Baja, sing bakal nate nglamar wong sing seneng ngulandara pantai, Wilcox mutusake kanggo njaluk ide dheweke wis digawe pirang-pirang taun - nunggang kabeh dalan gedhe ing Alaska. "Aku minangka generasi kaping papat. Eyang kakung lair ing Fairbanks, lan kulawarga duwe toko ing Cordova lan Seward, "ujare. "Aku ora tau menyang sawetara papan kasebut. Lan aku mung mutusake manawa penting kanggo lunga lan ndeleng dheweke, supaya ngerti kepiye urip lan ngerti omahku. Kejaba, ana mung sepuluh dalan utama, mungkin 12. ”

PreviousNext (Rugile Kaladyte) (Lael Wilcox)

Coming from Wilcox, that sounds as casual as ever, but it’s worth remembering that Alaska is also three times the size of Texas. A few months and 4,500 miles later, Wilcox had ridden them all. Pretty much. “There are still some roads out there I want to do. There are 90 miles on Kodiak Island and 300 or so of logging roads on Prince of Wales Island. But I had some family stuff come up, and anyway, I saw a lot.” The fact that she puts an asterisk on such a monumental feat speaks to Wilcox’s outlook and drive.

Following the ride, Wilcox, who runs a girl’s cycling mentorship program called GRATIS GRATIS, saya seneng banget karo pengalaman dheweke mutusake nglancarake beasiswa kanggo ngidini wanita liyane ngetutake. Aplikasi kanggo program biasiswa Lael Rides Alaska dibukak tanggal 1 Februari ing blog Wilcox, Globe of Adventure Lael. Pelamar bakal diadili babagan critane lan jadwal jadwal 1.000 mil sing ditindakake. Pemenang bakal nampa sepedha lan peralatan Spesialis Diverge, Revelate Designs tas bikepacking, peralatan perkhemahan Big Agnes, rasukan Patagonia, lan stok $ 1,000 kanggo nggawe dheweke numpak Alaska ing musim panas iki.

PreviousNext (Lael Wilcox)