22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Peteng Peteng

Peteng Peteng

email Email
Triathlete FORTY-SEVEN-YEAR-OLD Jane Ornstein mungkin ora sadar nalika dheweke nyemprotake banyu laut pertama sing sepisanan nalika ana plunge menyang lantai segara sing adoh ing Pompano Beach, Florida. Wis debilitated - bisa uga ana pengaruh keracunan oksigen - Ornstein tiwas lan tiwas kanthi cepet.

Perkara wiwit mbukak salah sawijining mandeg dekompression pisanan nalika Ornstein, pengajar umur 33 taun, Derek McNulty, lan telung siswa liyane munggah saka perjalanan sing cendhak menyang ngisor sikil 275-mlaku ing dina kasebut Mei 1998. Penyidik ​​percaya yen dheweke salah ngoper. pasokan napas dheweke menyang campuran kaya oksigen sing dikenal beracun ing jerone gedhe.

Banjur McNulty nyelidiki, yen Ornstein terus munggah karo dheweke lan telung siswa liyane nganti dheweke mung 40 kaki. Ing wektu iki, dheweke ujar, dheweke menehi tandha yen dheweke metu saka udhara. Dheweke pitunjuk marang supaya pindhah menyang tank liyane lan terus sepuluh kaki liyane, banjur nuli mbantu pitulung liyane sing wis nyerang awake dhewe ing garis keamanan. Nanging Ornstein nyuwil tandha 30 kaki lan ngambang nganti ambane 20 kaki. Ketoke ngalami keracunan oksigen, sing bisa nyebabake gangguan visual, mual, utawa disorientasi, dheweke berjuang ngrampungake peralatan sing apik, sing pungkasane ditemokake kanthi salah. Kanthi lumahing mung sawetara sikil ing ndhuwur dheweke, dheweke kelangan eling.

McNulty marang detektif pembunuhan Broward County yen dheweke weruh bledosan umpluk saka Ornstein; banjur nyawang awake kranjang, sedhih karo luwih saka rong kilogram, wiwit plumet menyang ngisor. Salah sawijining siswa liyane mbengok sawise dheweke, nanging ora bisa nyekel dheweke. Daniel Mitchell, dheweke minangka pengajar nyilem - nanging mung siswa ing perjalanan iki - ngandhani para penyidik ​​manawa ora ana cara fisik sing bisa nylametake Ornstein lan isih urip.

Nalika awak Ornstein ditemokake ing ngisor dina sabanjure, topeng raine mati lan pengatur dheweke ora ana ing cangkeme. Salah sawijining tangki isih ngemot gas sing sregep.

Peristiwa POMPANO BEACH meh padha karo kacilakan sing bisa ngalami kacilakan sing kedadeyan saben taun ing elit, jagad teknologi teknis sing berisiko tinggi, olahraga sing melu mudhun saka 130 kaki, asring ing lingkungan mbebayani kayata kapal lan guwa, kadhang nggunakake ambegan kombinasi helium, nitrogen, lan oksigen. Lan sabenere kedadeyan jenis acara sing mbuwang komunitas nyilem dadi pas pamriksan mandhiri. Saiki, debat internal lagi diobong kanthi owah-owahan institusi sing amba: Ing wulan Januari, lengen Asosiasi Profesional Menyelam, utawa PADI, agensi latihan nyilem paling gedhe ing donya, bakal mbukak program latihan teknis nyilem pisanan. Kursus anyar tenan bakal nggawe sing dianggep minangka pinggiran olahraga mbebayani olahraga luwih gampang diakses mayuta-yuta wong olahraga ing saindenging negara.

Skenario iki - sing kuwatir karo macem-macem penyelam teknologi para veteran - meh ora bisa dibayangake nalika pertengahan taun 1980-an, nalika Bill Stone, insinyur struktural saka Gaithersburg, Maryland, mulai nyoba karo gas ambegan berbasis helium kanggo njelajah guwa jero ing Wakulla Springs , Florida. Watu lan timnya mubeng luwih saka telung mil menyang jero guwa jero banyu sing jerone luwih saka 300 kaki - adoh banget saka skuba kompres-udara biasa. Sanajan macem-macem komérsial lan militer nyemprot "campuran" (campuran gas sing ambegan) nganti pirang-pirang puluh taun, lan Jacques Cousteau wis nggunakake nganti tekan 400 kaki ing taun 1976, Stone minangka salah sawijining sing pertama ngetrapake kanggo nyilem hiburan. Ing wiwitan taun 1990-an, kanthi dhukungan sawetara vendor pelatihan lan peralatan khusus, olahraga nyilem nyilem teknis wiwit nyekel para penggemar skuba sing luwih hebat. Dadi manawa segmen profil paling dhuwur kanggo olahraga kasebut.

PADI ngira ana telung yuta penyelam olahraga ing A.S., nanging Teknis Diving International, sekolah sing adhedhasar ing Maine, ujar manawa ana mung 200.000 penyelam teknis ing saindenging jagad. Nanging, para tékkies nggawe dhokter sing ora larang regane. Saben frogmen elit iki umume nggunakake peralatan kanggo $ 5,000, kalebu piranti kompensator buoyancy-kompensator, komputer nyilem, lan kadang skuter ing jero banyu. (Panyilem olahraga khas nduwe regane regane udakara $ 2,000.) Pariwara Tech uga akeh nandur modal ing kursus latihan. Endi PADI mlebu.

Dianggep Microsoft nyilem - pesaing sing ora duwe kendhali sing ndominasi industri pelatihan - PADI nyatakake sertifikasi 70 persen kabeh penyelam anyar ing Amerika Serikat, lan 60 persen kabeh penyelam ing saindenging jagad. Jaringan global sekitar 100.000 pengecer lan instruktur kerdil sing dadi pesaing sing paling cedhak, National Association of Underwater Instructor. Kira-kira 200 petugas kerja kanggo perusahaan swasta, adhedhasar ing Rancho Santa Margarita, California. Ing wawancara taun 1996, presiden PADI John Cronin ujar manawa perusahaan kasebut narik luwih saka $ 30 yuta saben taun saka biaya sertifikasi lan adol buku instruksi lan video ing 24 basa. Iki minangka mesin pemasaran sing diresiki kanthi apik, dibangun ing kelas nyilem kelas reguler.

Sing, ing mripate akeh, persis masalah kasebut. Nggawe nyilem teknologi luwih gampang diakses ing pasar massa yaiku "kaya pilot pilot sipil ing mburi kontrol F-14," ujare pengacara Bobby Delise, sing Metairie, Louisiana, tenan nggawe praktek kanggo makili kulawarga sing tiwas amarga kacilakan nyilem. "Sampeyan ora bisa pasar kegiatan ngancam nyawa kaya nyilem teknologi lan BASE mlumpat kanthi cara sing padha karo pasar layanan liyane. Sampeyan kudu muter kanthi aturan sing beda." Dheweke prihatin manawa bakal dadi teknologi sing entuk akeh kelas sing ora entuk pengalaman nyilem nyata. "Ora ana gunane kanggo siswa sing kurang saka 100 nyilem kanggo njupuk kelas campuran-gas," ujare. "Bar banget kurang, lan yen ana kesalahan, regane kurang."

Kaya alpinisme, nyilem teknologi sacara ora sopan - para peserta duwe risiko bencana fisiologis kaya narkoba nitrogén, keracunan oksigene, lan sengkut. Ing taun 1998 lan 1999, 28 saka 161 tingkat nyilem bangsa, utawa kira-kira 17 persen saka total, ana teko. Yen swara ora rumangsa, elinga manawa para penyelam teknologi dadi irisan cilik saka populasi nyilem sakabèhé. "Aku ilang rong kanca setaun," ujare Bridgeport, pengajar nyilem teknis Connecticutbased, Joel Silverstein. (Dheweke ora nate kelangan murid utawa pasangan.) "Fatalitas yaiku bagean lan bingkisan saka nyilem teknis."

PADI ngakoni manawa dicemplungake karo banyu khianat. "Falsafah kita yaiku teknologi ora kanggo kabeh wong," ujare Karl Shreeves, wakil presiden Diving Science and Technology, lengen PADI sing bakal mbukak program tekkie anyar. "Kita ora bakal nindakake pasar kaya ngono. Kita ora ngarepake jumlah gedhe." Nanging akeh pelatih teknologi duwe masalah filosofi sing jero babagan pendekatan perusahaan kasebut. Siswa PADI maju lumantar urut tes tulis sadurunge maju menyang tingkat sabanjure. Penunjuk kudu nempelake buku kasebut lan diwenehake sethithik utawa ora ana gapura kanggo improvise. Beda, pelatih teknologi lawas sekolah kanthi religius yen pengalaman instruktur kasebut kabeh lan manawa nate ngatur aturan kasebut ora bakal ngluwihi 200 kaki, yen masalah kudu diselesaikan kanthi cepet lan cepet.

Sanajan Shreeves ujar PADI ora bakal ngatasi program teknologi kasebut, para kritikus wedi marang fokus pasar massa. "Nyilem Tech beda-beda [saka olahraga nyilem]," ujare Dave Mount, manajer umum International Association of Nitrox and Technical Divers (IANTD). "Sampeyan mbutuhake instruksional luar biasa kanthi pengalaman lan mata uang sing luar biasa." Shreeves nyathet yen PADI duwe rekaman trek sing wis kabukten lan nawakake program jaminan jaminan industri sing paling apik — yaiku siswa sing menehi kritik marang instruktur kasebut. Salajengipun, dheweke negesake manawa program anyar mung bakal nampa siswa sing duwe luwih saka 100 penyelam, dilatih ing spesialis kayata nyilem wengi, lan duwe sawetara sertifikasi ing sadhuwure level banyu terbuka dhasar.

Kejadian Pompano Pantai iki nuduhake yen ora malah organisasi pelatihan sing duwe spesialis kanggo nyilem teknologi duwe cathetan sing ora ana cacat: Nalika kedadeyan tragedi kasebut, Derek McNulty minangka tenaga pengajar sing disedhiyakake IANTD.

Ing sawetara aspek, PADI bisa luwih akeh profesionalisme profesional sing luwih dhuwur."PADI nduwe sejarah sing dawa kanggo nggawe bahan [kelas] sing luar biasa," ujare Bob Decker, direktur pelatihan ing Olympus Dive Center ing Morehead City, North Carolina. "Kanthi cara kasebut, dheweke bakal nambah bar." Nanging dheweke uga nuntut manawa perusahaan kasebut pancen salah yen njupuk apa sing diarani "pendekatan panganan cepet" kanthi ora meksa para penyelam supaya bisa mbayar lan entuk kritis.

IT IS beda-beda kanggo ngerteni apa kaluputan skala pertama sing paling gedhe kanggo latihan ngluwihi 130 kaki tegese luwih akeh penyelam bakal mati ing kana. "Tech luwih mbebayani tinimbang nyilem hiburan, nanging jujur, iku bagean saka banding," ujare PADI's Shreeves. "Penggemar olahraga ekstrem menghargai tantangan kanggo nanggung risiko kasebut kanggo ijol pengalaman sing sithik saka wong liya." Amarga ukuran lan sumber daya sing luwih sithik, PADI bakal mbukak ambune peteng kanggo ngumbara wong sing ngulandara, lan yen ora ngluncurake tren, banjur tutul menyang salah sawijining sing wis saya tambah. "Wong nganggep nyilem teknologi kaya-kaya mung spesial rekreasi liyane kaya nyilem wengi," ujare Jarrod Jablonski, Florida, salah sawijining penyelam teknologi paling dhuwur ing jagad lan sing nduwe rekor kanggo nembus guwa jero banyu jero, luwih saka telung mengko mil. "Nanging ora."


A C C E S S + R E S O U R C E S
Eksplorasi Abyss 101

Sanajan nyilem teknologi mbebayani, iki uga petualangan gedhe. Luangake wektu kanggo sinau risiko sing ana sadurunge wis jero. Ing ngisor iki, sawetara pemain terkenal ing latihan teknologi.

Profesional Association Pandhawa nyilem
800-729-7234; www.padi.com
Program nyilem teknologi PADI bakal diluncurake ing Januari. Prices bakal beda karo lokasi lan instruktur.

Penjelajah jero banyu global
800­-762-3483; www.gue.com
Rata-rata rong nganti telung wong, limang dina mesthi $ 600. Kelas pribadi mbukak $ 1,100 dadi $ 1,600.

Teknis Internasional
888-778-9073; www.tdisdi.com
Dawane kursus beda-beda miturut level keterampilan siver lan mbukak $ 150 nganti $ 1,000.

Asosiasi Hubungan internasional Nitrox lan Teknis
305-751-4873; www.iantd.com
Kelas siji- nganti wolung dina udakara $ 150 nganti $ 750.

Divers Nitrox Amerika
800-229-2634; www.andihq.com
Dawane kursus beda-beda miturut level keterampilan siver lan mbukak $ 495 nganti $ 700.

National Association of Underwater Instructor
800-553-6284; www.naui.org
Kelas beda-beda regane miturut dawa lan wilayah.

Snowboard dirancang pisanan ing genetika?

Hype!

Cofounder Manufaktur Mervin Mike Olson lan Pete Saari, loro-lorone 36, wis njupuk snowboard ing jaman nalika muter Gusti minangka wujud R&D sing cocog. Utawa supaya dheweke kandha. Papan salju salju Gnu Altered Genetics anyar ($ 499; 206-270-9792; www.gnu.com/#) duwe logo domba loro lan dibangun ing inti kayu sing diarani "Spesimen 273677." Perusahaan kasebut nyatakake wit kasebut minangka tanduran sing dirancang miturut gen sing nggabungake kualitas paling apik saka balsa, pring, lan aspen, nanging USDA durung nate krungu saka Frankenwood. Salajengipun, sasampunipun nliti mikrografis spesies Gnu-spesimen 273677, profésor produk hutan Universitas Idaho Steven Shook ujar manawa tanduran kasebut mungkin mung paulownia kerajaan, wit sing tuwuh kanthi cepet saka China. Gendis genetik utawa ora, GAG pancen 30 persen luwih entheng tinimbang apa wae sing kasedhiya, dadi sampeyan bisa ngarep-arep bisa ndeleng mung bayangan sing luwih dhuwur ing halfpipe lokal sampeyan. "Iki tampil luwih apik tinimbang komposit, lan organik," ujare Olson. "Nganti pirang-pirang taun aku wis kerja bareng karo komposit, nanging iki asline tenan." Dheweke pancen pas.

Piwulang Pribadi

Kristina Koznick minangka salah sawijining tembakan paling apik ing Tim Ski A.S ing emas Olimpiade. Banjur dheweke lan pelatih padha tresna.

Tim SKI A. wis mesthi dadi papan sing diimpi impen lan rusak, nanging drama kasebut biasane ora kaya romantik Shakespearean. Iki diganti musim semi pungkasan nalika pelatih wanita Ski Tim A.S. Dan Stripp, 39 taun, dipecat dening pimpinan, Marjan Cernigoj, amarga "ngluwihi wates profesional ing antarane pelatih lan atlit." Atlet sing dadi pitakonan dadi pelumba slalom paling dhuwur ing negara lan ngarep-arep emas ing Olimpiade Musim Panas 2002: Kristina Koznick, veteran tim ski wolung taun saiki dadi tangga lima ing jagad iki ing slalom. "Tim ski duwe kabijakan kanggo hubungan, lan angel ditindakake," ujare Koznick, 25. "Kita ngerti aturan kasebut. Ora ana hubungan seksual." Nanging sinetron kasebut ora mungkasi. Ing wulan Agustus, sawise dipecat Stripp, Koznick ngeculake bom dhewe: dheweke wis mandheg tim kanggo nglatih nganggo remet.

Latihan solo minangka strategi langka lan beresiko; Balap World Cuplevel mbutuhake logistik Napolonik lan biaya perjalanan astronomi. "Saiki durung kedadeyan karo atlit ing tingkat dheweke," ujare juru bicara ASST, Tom Kelly. (Ing pertengahan taun 1990-an, Nanging, pelacur jagad paling dhuwur, Julie Parisien milih regimen latihan pribadi - kanthi dhukungan saka Pasukan Ski A.S. lan tank.)

Apa Koznick mbuwang kabeh saka katresnan? Ora miturut dheweke. "Dheweke ngerti aku kaya mburi tangane," ujare pelatih dheweke, dheweke dadi mantan pembalap USST. "Dheweke ngerti kabeh babagan aku, lan ski saya rampung kanthi apik. Paling jarang, lan aku ora bisa ngeculake." Nolak kanggo sujud ing elit olahraga, Koznick lan Stripp wis sawetara wulan sing dilatih ing kursus slalom sing ditetepake tim Eropa. Ing glacier ing Solden, Austria, dheweke awang-awang dilatih bareng karo tim A.S. - pelatih kepala Cernigoj ora lagi ngomong karo Stripp.

"Aku ora rumangsa pelatih lan atlit kudu cedhak. Ora profesional," ujare Tasha Nelson, salah sawijining mantan rekan Koznick. "Sawetara bocah-bocah wadon ora seneng. Dheweke rumangsa ditipu." Wiwit pamisah kasebut, Nelson ngakoni, "iki ora lancar kanthi cara."

Koznick uga ora seneng karo mantan rekane. "Muga-muga aku isih bisa nglatih tim," dheweke nuduhake, "nanging dheweke ujar yen kudu kabeh utawa ora ana apa-apa." Dheweke tekad kanggo mbuktekake yen dheweke entuk keputusan sing tepat. Sadurunge kanggo madep rintangan sing ramping - dheweke saka Minnesota datar, salah sawijining perkara - Koznick urip kanthi tekanan. Saiki, dheweke nyoba ngunggahake $ 300.000 sing dibutuhake kanggo saingan ing sirkuit Piala Dunia lan olahraga kanggo Kejuaraan Ski World Alpine, ing Austria tanggal Januari iki, lan pungkasane, Olimpiade. "Iku kabeh sing dakkarepake, lan bakal mudhun ing jerami pungkasan. Aku ngerti apa sing kudu dilakoni supaya menang."

Ing Crux

Polusi Udara

Shade musim semi
Para pejuang aktivitasi kanggo njaga papan kelairan ski sing ekstrem. Nanging truk bakal bali?

Iki bakal dadi mangsa paling akhir ing pirang-pirang wulan kanggo ndeleng Mont Blanc lan udakara udakara 15,771 kaki nalika katon maneh ing taun 1950-an, yaiku cerah, putih, lan ora bebas smog. Pungkasan musim panas, pamrentah Prancis ngumumake manawa Mont Blanc Tunnel, ditutup sawise geni tragedi Maret 1999 sing nylametake 39 nyawa, bakal dibuka maneh ing musim semi 2001, kemungkinan ngasilake perarakan saben dinane 2,500 nganti 5,000 trak abot sing nggunakake terowongan kasebut bisa digunakake. lumantar Alps. Iki ora warta apik kanggo kutha cilik Chamonix. Para ahli prédhiksi yen emisi karbon dioksida ana lan ing saindhenging Alps bakal luwih saka 20 persen yen ora ana owah-owahan sajrone sepuluh taun sabanjure. Saiki, ing wilayah sing luwih dikenal kanggo Couloir radikal tinimbang panyebab radikal, kualitas udara wis pindah menyang ndhuwur agenda.

Pungkasan Oktober, 2,500 anggota Association pour le Respect du Site du Mont Blanc diajokake tuntutan sipil marang perusahaan sing diduweni pemerintah sing ngatur trowongan. Kanthi sumbangan saka firma AS kaya Patagonia, sing menehi udakara $ 35,000 kanggo sababe, kemah truk sing ora luwih akeh - kalebu ARSMB, walikota Chamonix, Michel Charlet, lan klompok sing diarani Alp Action - ngarep-arep manawa keputusan sing apik ing sidhang sing ditundha meksa industri transportasi Prancis nggunakake rute kanggo pengiriman komersial. Dheweke uga ngarepake pacoban bakal tenang. "Wong bakal jotosan sadurunge mbukak - pancen wong edan," ujare Marie Bouchard, pemilik North Conway, New Hampshirebased manufaktur memanjat produsen Wild Things lan pendhudhuk Chamonix sambilan. "Ora bakal tentrem." —Eric Pfanner

LUKANG GROUND

'' Wong tetep dibayar banget. Utamane nalika dheweke ngerti manawa pamrentah ora obah kajaba ana tumindak ganas. Kanggo wektu iki, aku nindakake sing paling apik kanggo sabar dheweke. ''
—Georges Unia, presiden, Asosiasi kanggo Respect du Site du Mont Blanc

'' Kita seneng trowongan kanggo mbukak maneh, nanging ing konteks kebijakan transportasi sing luwih amba sing kalebu diskusi rel. ''
—Soboks kanggo Menteri Pengangkutan Prancis

'' Sesuatu sing ayu banget ora kudu dibela nganggo tembung ing pelataran. Pancen situs iki butuh pengacara. ''
—Martine Heraud, pemilik toko buku Librairie VO ing Chamonix

'' Prancis, kanggo wayahe, kabeh ora ana langkah karo Eropa babagan masalah transportasi. Ora ana keputusan sing digawe kanggo rel.
—Nadege Chable, koordinator lingkungan kanggo wilayah Alpine Prancis Patagonia

* Association pour le Respect du Site du Mont Blanc bisa ditemokake ing www.chamonix.org/arsmb.
* Autoroutes et Tunnel du Mont Blanc, perusahaan sing ngurus Tunnel Mont Blanc, nggawe kasus kasebut ing www.atmb.net.
* Pernyataan bebarengan dening Pangeran Sadruddin Aga Khan, presiden Alp Action; Michel Charlet, walikota Chamonix; lan Andreas Weissen, presiden Komisi Internasional kanggo Perlindhungan Alps, ana ing www.cyberalps.com/index2.html.
* Informasi Wisata babagan Chamonix lan Mont Blanc kasedhiya ing www.chamonix.com.

Alternatif: Truk ing Sepur
Kanthi pasar tunggal Eropa sing nggunakake bahan bakar kanggo tomat Roma lan keju Roquefort, Tunnel Mont Blanc wis dadi link komersial penting. ARSMB ngusulake rong terowongan anyar, sing uga ora bisa nggawa rig gedhe saka Chamonix (grup kasebut ora duwe boeuf nganggo mobil). $ 10 milyar trowongan sepur anyar udakara udakara 30 mil ing tunjangan utama Alps bakal ngidini sepur kanthi kacepetan kanthi treler traktor, ngliwati Chamonix. Ing Swiss tetanggan, salah sawijining trowongan kasebut saiki wis ditindakake. Gagal skema regane, Georges Unia, pamimpin ARSMB umur 45 taun, ngusulake upgrade salib sing ana (kanggo $ 1 milyar sing adhem), kayata trowongan sepur sing cendhak ing Lembah Maurienne 50 mil ing sisih kidul. Pimpinan Prancis lan Italia wis nganakake rapat rutin kanggo ngupayakake kesepakatan babagan proposal kasebut. Kesepakatan akhir wis kabukten gagal, sanajan kabeh pihak setuju yen ana sing kudu ditindakake. Saiki, truk-truk kasebut wis ngleung ing Lembah Maurienne lan merintih liwat gunung pas cedhak ski ski Montgenèvre. Cukup, salah sawijining kutha ing rute kasebut, Argentiere-la-Bessee, saiki ngalami nasib sing padha karo smokgy. Sauran walikota Montgenèvre, Joel Giraud: "Yen ora ana kedadeyan, industri turis ing kene diancam." —E.P.

Yen Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Sing Klumpo

Kanthi situs Web lan manthuk saka Presiden Clinton, kacang GPS entuk pamburu scavenger ing saindenging jagad kanggo nelpon dhewe

Ora ngerti tenan, ngerti ide iki sing ora bakal weruh srengenge. Pedhepan khusus sing darmabakti mung mbutuhake sawetara gadget supaya njobo ruangane apik banget. Entuk geocaching, olahraga nerd sing cilik nanging tuwuh sing nggabung karo esih bocah ing goleki scavenger karo bungahe semangat orientasi.

Gagasan kasebut gampang: Peserta ngunjungi kaca geocachingWeb ing www.geocaching.com, banjur ketik kode pos kasebut. Situs kasebut ngasilake dhaptar dodo bandha sing didhelikake ing biasane - biasane, ember plastik putih sing ngemot sundries kayata botol tequila, kamera nganggo, paperback, sawetara permen karet - lan koordinat latitude and longitude jarahan. Pemain banjur nuli nempel ing lokasi cache menyang unit GPS genggem lan mbukak kanggo nggoleki - nggoleki sing biasane kalebu undhak-undhakan jarak jalan sing cendhak, nanging kadhangkala njaluk sawetara prahu utawa pendakian rock. Sawise ditemokake, sing nemoni barang saka ember, ganti karo trinket dhewe, lan bali kanthi online kanggo crita.

Yen misale jek akeh usaha kanggo mbecikake hawa seger, pikirake manawa geocaching wis diciptakake - uga, mula bisa diaktifake - dening Bill Clinton. Pungkasan Mei, dhèwèké dhawuh marang Departemen Pertahanan kanggo nolak sinyal jamak sing, amarga alesan keamanan negara, sengaja disedhiyakake ing Sistem Posisi Global. Kanthi sawetara keystroke ing Space Command di Colorado Springs, unit GPS sing sadurunge bisa ndandani lokasi obyek sing diwenehake, ujar, ember sing diwenehi label "GPS CACHE," sajrone 300 kaki saiki bisa dicelupake ing 30. Presto: Geeks wis hobi.

Luwih saka 110 cache saiki didhelikake paling ora 28 negara lan 13 negara. Pitakonan tetep, sanadyan: Napa? Rich Gibson, 39 taun, programmer komputer lan GPS cacher saka Sebastapol, California, nyepetake kaya jinis Calvinisme millen millen. "Ing jero, kita kabeh ngerti manawa lelungan kasebut dadi tujuan, nanging kita bakal urip maneh saka usaha sing kurang tujuan. Aku duwe kanca sing nyebutake 'tujuan tanpa tujuan iki,'" ujare. Lan sampeyan panginten mung muni kaya nyenengake.

Lingkungan
Kajaba, Julia Butterfly - La Tigresa ing Prowl

Badan wanita kasebut digunakake kanggo nglontar kabeh saka booze menyang Barbados, saengga Dona Nieto nggambarake bisa uga menehi bantuan kanggo nylametake wit ing California. Ing wulan Oktober, seniman performa berbasis Mendocino, sing jenenge La Tigresa, wiwit mlayu menyang alas wutah umur 120 mil sisih lor San Francisco karo para aktivis, "Skuadri Dewi," kanggo narik sarung-sarung lan kru pembalakan sing nggegirisi kanthi puisi - lan dhadha sing wuda telanjang.—Bill Vaughn

P: Apa sing sampeyan pikirake ing bumi?
A: Aku seneng nggawe lelucon, ujar "Striptease to save the Tree" minangka upaya kanggo njaga masarakat umum babagan greed industri kayu, nanging aku nyoba nggawe titik yen wong wadon telanjang rawan. ayu, lan suci, lan bumi wuda rawan, ayu, lan suci. Sing sesrawungan pancen jelas.

P: Kepiye logger menehi reaksi?
A: Dheweke pisanan befuddled. Nanging dheweke wis ngormati aku banget. Dheweke mateni mesin lan ngrungokake. Sampeyan bisa uga ngganti kanggo urip. Aku wis nate logger nolak nyabarke garis piket dudu amarga aku rumangsa seneng ngrayu nanging amarga aku dadi wanita ayu karo nangis mripatku, "Aku iki ibumu, aja nganti nglarani aku."

P: Apa sampeyan wis ngirit tlapangan kayu?
A: Pancen. Nganti pirang-pirang jam saben kru lagi ngobrol karo aku tinimbang ngethok wit.

P: Kanthi risak ora sopan, bisa uga takon ukuran sampeyan?
A: Ayo kula aturake sawetara nomer liyane. Nomer kaya 99, yaiku persen hutan pertumbuhan California sing wis mlebu. Nomer kaya 1,000, yaiku umur sawetara wit sing nyeret ing mburi truk. Lan ayo ngomong yen aku ditumpuk.

Tags: SCUBA Menyelam, Olahraga Salju, Papan Salju, Atlet, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca