29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan duwe rekomendasi babagan kayaking karo canine?
Apa sampeyan duwe rekomendasi babagan kayaking karo canine?

Apa sampeyan duwe rekomendasi babagan kayaking karo canine?

email Email A:

Ha! Aku tresna. Aku mung bisa nyumurupi loro-lorone padha-padha ng-dol ing-mubeng.

Sistem Gurun Tarpon 130T Kayak

Tarpon 130T Kayak

Aku nganggep apa sing pengin ditindakake yaiku golek rekreasi sing sithik, nglewati sekitar tlaga lan kolam. Ora mbukak whitewater, utawa nyoba kanggo demo saka pulo menyang pulo ing segara. Karo ngeling-eling, aku mesthi bakal siyap ing njagong. Yen ora, aku ora ngerti kepiye sampeyan entuk lab ing kokpit. Siji calon bakal dadi Sistem liar Gurun Tarpon 130T ($ 800; desertsystems.com), prau sing apik banget sing stabilitas, akeh panyimpenan kanggo biskuit bir lan asu, lan gubuk rotomolded sing kuat. Sampeyan kudu nyambut gawe ing ngendi sampeyan njagong: ngarep utawa mburi (mbalikke dakkira). Sidekick Ocean Kayak ($ ​​650; oceansidekick.com) uga bakal mlaku.

Labs seneng melu kegiatan apa wae, apa sing numpak utawa ngupayakake jejak, dadi aku kepenak sampeyan bakal cepet banget. Aku mesthi bakal sawetara wektu kanggo nggarap asu ing tanah garing, nyetel kayaking ing lemah banjur nyengkuyung asu kasebut lungguh ing posisi sing bener. Sampeyan uga kudu njagong uga. Priksa manawa asu kasebut nggandhengake salah sawijining area panyimpenan kanthi ngrawat sawetara, supaya luwih cepet bali menyang kayak yen dibutuhake. Lan mesthi entuk piranti flotasi kanggo asu kasebut. The Fido Float ($ 38 kanthi ekstra; fidofleece.com) teka ing warna oranye utawa kuning lan nyekel genggaman kanggo ngusir asu kasebut menyang prau.

Banjur, golek banyu sing sepi banget ing banyu, cethek lan cedhak pesisir, lan prakteke. Gawe seneng kanggo kabeh wong - akeh ngruwat lan petting nalika asu ana ing prau utawa bali menyang prau sawise nglangi. Tindakake sistem loading nalika ing banyu; Mungkin asu sampeyan bakal ngerti carane clamber menyang prau dhewe-dhewe, sing bakal becik. Sawise kabeh sing katon bisa ditindakake, banjur coba trip. Lan kirim gambar!

Entuk puncak ringkes saka Ing njabaKanggo milih Gear Tahun. Pandhuan Pembeli 2007 lengkap, nampilake tinjauan gear 400-ditambah musim panas iki, bakal teka ing OutsideOnline.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca