28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Montor Belong ing Bukit Ski?
Apa Montor Belong ing Bukit Ski?

Apa Montor Belong ing Bukit Ski?

Musim panas iki, nalika pidato kanggo nggambarake rencana aksi iklim, Presiden Obama nggambarake pangaruh iklim pangaribawa yaiku ing industri pariwisata Amerika Serikat. "Komunitas gunung kuwatir apa tegese salju salju sing luwih cilik kanggo pariwisata," ujare.

Pancen, manajer resort ski mikir babagan cara ngisi penawaran taun-taun supaya bisa adaptasi karo mbesuk yen ana angin gedhe lan musim sing kurang bisa diramalake. Sepedaan gunung minangka jawaban sing jelas.

Resor wis nawakake sepedaan gunung sing diangkat dadi udakara sepuluh taun, nanging nalika salju salju salju terus ndorong kunjungan musim dingin, kemungkinan luwih akeh resort bakal mulai ngambah dalan sepeda gunung.

Mangkono pengurus gunung lan pengendara uga padha karo peprangan hukum sing suwene pirang-pirang taun suwene nempuh perang ing Gunung Hood, ing Area Ski Timberline. Bantahan menyang jalur sepeda gunung ora ana sing anyar, apa jalur kasebut diangkat utawa liya, lan apa uneg-uneg ana gandhengane karo masalah lingkungan utawa ora seneng umum kanggo mbonceng gunung, sing diwedhakake dening wong sing luwih seneng ora nuduhake dalan nganggo sepedaan. Nanging kasus Timberline menehi tandha intensitas anyar ing debat, lan bisa uga duwe efek riak amarga resort liyane ngupaya mbangun utawa nggedhekake taman sepeda.

Masalah
Para penentang ujar manawa Layanan Kehutanan kanthi salah ijo menehi cadangan proposal 2010 dening operator Timberline, RLK lan Company, kanggo mbangun Jaringan 17 mil saka tilas gunung gunung mudhun lan taman keterampilan ing resort kasebut. Gabungan saka kelompok - Sierra Club, Pusat Pertahanan Lingkungan Lingkungan Northwest, Kanca-kanca Gunung Hood lan Bark (klompok pemantau Mt Hood) - mréntahaké kaputusan Layanan Forest, digawe ing akhir taun 2012, ngidini taman iki. Nanging Mei kepungkur, sawise banding kasebut ditolak, kelompok kasebut ngajokake setelan.

Rencana taman Timberline mung taman sing salah ing panggonan sing salah ing wektu sing salah, ujar pesta sing digugat. Dheweke negesake Timberline wis gagal ngindhari dampak lingkungan sing negatif saka pangembangan anyar, manawa keputusan kasebut tanpa dipikirake kumulatif babagan proyek-proyek saiki ing gunung kasebut, lan taman mancal mung bakal ngganggu aliran endhepan menyang saluran banyu cedhak sing mili menyang habitat salmon lan trout, banjur nyingkirake flora asli gunung lan stres sing ora dikarepake kanggo satwa liar.

RLK ana ing prentah supaya ora bisa ngilangi proyek kasebut supaya tuntutan hukum bakal ditindakake.

Ing Asosiasi Biking Gunung Internasional (IBMA) pengin ndeleng taman sing dibangun, ujare direktur komunikasi Mark Eller. "Lawan nggawe komentar babagan sepedaan gunung kasebut kanthi rusak, lan kita bakal nolak babagan saben level," ujare. "Ya IMBS percaya yen kabeh kegiatan ruangan duwe pengaruh kanggo jagad alam. Sepedaan gunung wis ditampilake kanthi pas ing tengah spektrum. Ora ana pengaruh sing abot, nanging ana sawetara pengaruh. Masalah kasebut bakal uwal saka debat sing pantes amarga iki wektu sing apik kanggo nambah luwih akeh kesempatan rekreasi ing resort Timberline. Iki wis diteliti [liwat penilaian lingkungan Layanan Forest] lan jawaban wis mesthi. "

Ngatur Versus Feral
David Corbin, wakil presiden babagan perencanaan lan pembangunan kanggo Aspen Skiing Company, ujar manawa ana oposisi banget kanggo konstruksi udhara sing ditrapake 50 mil ing Aspen Snowmass. Dheweke percaya yen luwih akeh resort ngembangake tilase sing dilayani, level prentah sing ditindakake kanggo mbatesi dampak negatif bakal tuwuh. "Aku mikir saiki wis akeh perawatan utawa prihatin sing luwih apik kanggo nggunakake [tinimbang nalika resort pisanan miwiti taman sepedha]. Ana maneh pangopènan lan pangopènan ing dalan kasebut." Sawise kabeh, preduli saka keprihatinan lingkungan, bisnis dheweke gumantung supaya taman sing apik lan njaga spesifikasi Forest Service.

Ing tangan liyane, dheweke ujar, "kita ndeleng akeh dalan bandit sing dipotong ing Taman Nasional, lan malah ing gunung kita dhewe." Apa trek sing luwih direncanakake lan dijaga bakal ngilangi lintasan dhewe? Lan apa sing bakal ngindhuksi dampak negatif, liwat erosi, gangguan kewan liar lan pacelathon, sing ana dalane? Corbin mikir bisa uga. Paling ora, tilas njaga konsentrasi lingkungan biker gunung, tinimbang supaya nyebar, ora dicenthang, menyang ara-ara samun.

Panganggone sah
Apa wae taman terrain bisa nyuda dalan sing ora ilegal, Kongres A.S. ujar yen bikes ana ing ngangkat kursi nalika ngliwati Area Ski Undhang-undhang Kesempatan Rekreasi ing taun 2011. Undhang-undhang iki nganyari undhang-undhang Permit Area Pinggir Ski Nasional Nasional taun 1986, sing durung nate nemoni snowboard minangka konvensi sing sah ing resor. Angger-anggering Toret uga nyathet taman-taman alas lan trek tilas gunung minangka kegiatan sing sah - uga zip-line, lapangan golf Frisbee, lan kursus tali. Angger-anggering Toret uga ditulis kanthi tujuan nglarang panggunaan rekreasi sing ora rekreasi. Ing tembung liyane, kudu njaga gembong Ferris ora ana ing wilayah dhasar.

UU anyar iki ora ana sing bisa ngatasi panguwasa pamrentah kanggo ngidini taman-taman taman lan tilase terrain dibangun ing tanah umum ing resor. Kaya sing dibutuhake dening Undhang-undhang Dasar Lingkungan Nasional, resor kudu ngirim rencana lan nindakake penilaian lingkungan sadurunge sadurunge disetujoni.

Malah nalika penilaian lingkungan ora ana pengaruh lingkungan utawa budaya sing signifikan lan ngidinake proyek, resor kasebut ditemokake ing dhaptar dawa saka taktik mitigasi kanggo minimalake karusakan amarga dalan. Ing panggonan kaya Cascades, mitigasi wis fokus kanggo nyuda dampak ing tanah teles lan feeder. "Kanggo kita kanggo tilase sepeda," ujare John Meriwether, direktur kelestarian lingkungan ing Washington's Stevens Pass Mountain Resort, "kita ora mbangun ing tanah teles, saengga tegese kita wis dibangun udakara 40 nganti 50 jembatan sing nyabrang tintingan sethitik."

Ijo ijo
Kasus Timberline uga nggambarake konflik sing dirasakake ing sawetara wong sing ngadeg nglawan pangembangan treler gunung tartamtu: dheweke minangka bikers gunung, awake dhewe.

Ing potongan pendapat sing diterbitake ing Bike Portland, anggota dewan Bark, Amy Harwood ujar manawa grup kasebut terus nglawan proyek Timberline "sanajan ana risiko kesapu ing dhaptar dhaptar anti-mancal.'

Dheweke banjur mbahas perdebatan babagan apa mbayar kanggo nunggang gunung, nelpon proposal Timberline "taman tema mewah kanggo kelas luang sing murah" sing bisa entuk akses menyang taman mancal kelas donya.

Minangka pitakonan sing kenal karo debat ski backcountry, lan salah sawijining sing bakal terus dilanjutake. Pungkasane, para penunggang milih nganggo dolar.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca