26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin wetsuits sing kapisah kanggo snorkeling lan kayaking?
Apa aku pengin wetsuits sing kapisah kanggo snorkeling lan kayaking?

Apa aku pengin wetsuits sing kapisah kanggo snorkeling lan kayaking?

email Email A:Mesthi wae sampeyan bisa nggunakake wetsuit sing padha. Banyu yaiku banyu, adhem ora adhem, neoprene ora ana neoprene. Siji alesan sing bisa dipikirake kanggo tuku loro yaiku yen sampeyan mutusake salah sawijine wetsuit cekak luwih panas tinimbang liyane, lan mulane, kayaking.

Petani John Short-Leg


Sampeyan bisa, umpamane, golek Warmuit Short-Leg Warmuit 2mm AquaLite ($ 69; kasedhiya ing REI.com), lapisan dhasar sing apik kanggo olahraga akuatik sing luwih tenang. Nalika samubarang dadi luwih apik, tambahake Mysterioso Nyloprene Top ($ 59; www.mysterioso.com), sing gabungke neoprene karo panel nilon sing padhang ing ndhuwur ndhuwur.

Ing acara apa wae, ana akeh pilihan. Sawetara wong seneng anget ekstra saka klambi tanpa lengan panjang, kayata Warmers 3mm Titanium Farmer John (REI duwe rega $ 119), banjur tambahake klambi / klambi utawa lengan neoprene sing paling dawa utawa dawa. Utawa, entuk setelan sing cekak lan lebokake ing arsitek neoprene paling dawa, kayata siji Zap ($ 60; kasedhiya ing www.skimcity.com). Intine, sampeyan bisa nggunakake $ 200 lan duwe telung potongan sing bakal cukup kanggo macem-macem kahanan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca