25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Giraffe Gaffe Delta
Giraffe Gaffe Delta

Giraffe Gaffe Delta

Sapa wae sing nate seneng karo asu panas ngerti yen ora nggatekke, nanging yen sampeyan duwe akun Twitter kanthi atusan ewu pengikut, mantan luwih cenderung entuk terkenal. Wingi, Delta Airlines nemokake yen cara angel.

Main ing kahanan lembab ing sisih lor-wétan Brasil, Tim USA akhire bisa ngilangi nemesis piala Piala Dunia, Ghana, ing pertandhingan sing nyenengake bocah lanang sing katon abang, putih lan biru munggah 2-1 ing menit kaping 86 sawise header John Brooks. Penyokong "bal-balan" Amerika ora nyenengake, amarga regu bal-balan Ghanian, sing dikenal minangka Bintang Ireng, wis ngalahake Amerika Serikat ing saben loro Piala Dunia sadurunge.

Ngarepake partisipasi ing festival kasebut, Delta Airlines ngirimake tweet sing nggambarake skor game kasebut kanthi prasasat ana loro simbol sing cocog karo negara-negara sing saingan: Patung Liberty kanggo Amerika Serikat lan jerapah nalika sunset ing Ghana.

Sanajan Ghana duwe srengenge. negara kasebut ora duwe jerapah (paling ora ana ing alam liar). Ora perlu dingerteni, Delta nampa backlash sing signifikan ing Twittersphere lan ngluwihi stereotaip budaya sing mentas. Siji bakal nyana salah sawijining maskapai internasional paling gedhe ing donya luwih bisa dingerteni.

Minangka keadilan kanggo Delta, perusahaan kasebut wiwit ngilangi tweet sing nyinggung lan ngirim njaluk ngapura ing ngisor iki: "Nyuwun pangapunten foto pilihan ing tweet sadurunge. Paling apik kanggo kabeh tim."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca