25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • GoPro Dean Potter dijupuk Puncak Wingsuit Ageng
GoPro Dean Potter dijupuk Puncak Wingsuit Ageng

GoPro Dean Potter dijupuk Puncak Wingsuit Ageng

Pejabat Yosemite National Park nggunakake cuplikan ing kamera GoPro nganggo helikopter Dean Potter kanggo neliti panyebab kacilakan 16 Mei sing nyebabake pati Potter lan kanca wing flier Graham Hunt.

Mike Gauthier, kepala staf Yosemite, matur marang AP dina Selasa yen Hunt bisa uga kalah ing dalan sawise dheweke ngepitake sisih ing pucuk nalika njeblug wong loro nyoba nyoba liwat. Potter banjur ngiwa kiwa kanggo nyetel kaya dene Hunt tundhuk lan nggebul bathi ing sisih sabalikna saka kedudukan kasebut.

"Bisa dadi obahan obah," Gauthier matur marang Babad San Francisco. "Ana wong liya sing weruh manawa ana wit sing ditutup ing ndhuwur, mula kita ora ngerti."

Rakaman saka GoPro Potter lan foto sing isih digambar dening para pengamat ngewangi pejabat taman dadi siji apa sing kedadeyan. Pacar Potter, Jenn Rapp, nembak video saka Taft Point, sing duweke 3.000 kaki sadhuwure lantai lembah, ing endi lompat kasebut. Pacar Hunt, Rebecca Haynie, ngenteni ing ngisor iki wong loro kanggo darat. Badan pria ditemokake 50 yard ing ngisor Taft Point.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca