20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Utang Sing Ora Duwe "Mati Paling Apik Saka Pipa"
Utang Sing Ora Duwe "Mati Paling Apik Saka Pipa"

Utang Sing Ora Duwe "Mati Paling Apik Saka Pipa"

Pengin nggawe sewu pelari padha nesu? Miwiti ngliwati jalur kerikil sing disenengi. Pejabat ing Upstate New York sinau yen cara sing angel ing wulan kepungkur nalika sekitar 20 demonstran milih proyek trotoar 4,5 mil ing Eal Canal Trailway antara kutha-kutha DeWitt lan Manilus, miturut World Runner, nalika ana 1.777 wong liya mlebu usul nglawan trotoar Tujuwane: permukaan alus luwih gampang kanggo para pelari.

Nanging ilmu ngandhani yen ora bener.

Kita wis nulis akeh babagan mitos sing permukaan sing dipasangake dadi luwih akeh cilaka tinimbang liyane. Ing artikel iki, kita nyatakake panaliten sing nemokake mlaku ing aspal bener-bener nyuda risiko tendinopati (cedera tendon utawa inflamasi). Lan Ketua Komite Kedokteran lan Ilmu Olahraga USA lan Dr. Bob Adams ngandhani manawa luwih becik kanggo nyampurake lumahing mlaku, amarga nindakake perkara sing padha ing kabeh wektu bisa nyebabake masalah panggunaan sing bisa diulang maneh. "Sing paling becik yaiku kanggo mbukak sawetara trotoar, sawetara ing dalan, lan sawetara sing ana ing trek," ujare.

Umume wong tanpa sadar ndharat luwih alus nalika mlaku ing trotoar sing angel, lan rada angel nalika mlaku ing dalan sing ditutupi jarum alus.


Kesimpulan kasebut: Permukaan atose ora beda banget: kanthi ndandani kanthi cara carane ndharat, awak kita asile tetep njaga pengaruh pengaruh apa wae sing ditindakake. Ing syarat-syarat wong liya, tegese umume ora sadar kanthi lemah nalika mlaku kanthi trotoar, lan rada angel nalika mlaku ing dalan sing ditutupi jarum alus.

New York Times disorot asil sing padha ing a 2011 artikel sing judhul: "Kanggo Pelari, Lemah Lemah Bisa Hard ing Badan."

Mesthine bisa ndeleng pejabat kutha ngutip artikel kasebut nalika para pelari mbukak wis milih. (Trotoar kasebut, pejabat didhawuhi World Runner, minangka upaya sing apik kanggo ningkatake aksesibilitas kanggo kabeh pangguna rute nalika nyuda biaya pangopènan.) Nanging para peneliti sing menehi panaliten bisa uga ora nyebabake bedane, amarga bisa uga sing dadi pelari DeWitt lan Manilus sing ilang luwih saka permukaan sing alus yaiku rasa. njobo.

Pavement bisa dadi rada plancongan, sanajan lumahing alam lan rasa ora konsistensi bisa gawe plancongan, sanajan ana ing sisih dalan sing rame. Saka perspektif sing ora pati ngerti iki, gampang dimangerteni para pelari sing ora rasional.

Lan pungkasane, kabeh wong padha guyub. Pejabat kutha mutusake kanggo nyayaki mung 2,9 mil jalane, lan ninggalake 1.6 batu ing batu karang ulig menyang pelari.

Tags: Pencegahan Cidera, Jalan Raya, Ngajalankeun Jalanan, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca